Foto: Kadrs no video

Reperu apvienība Olas, kura jau reiz apdziedājusi to, kā ir dzīvot, ja ir daudz naudas, iet vēl tālāk. Savā jaunajā video dziesmai #SargiSavuSievu mūziķi parāda, kā dzīvo īstie Latvijas varenie un bagātie.

Jauns Rolex, Gucci, Prada un profesija - naudas skaitīšana. Šīs ir galvenās tēmas, kurām jaunajā hitā pieskaras Olas, iesmejot par citiem, kuri var atļauties vien Gerkens un partneri labumus un mīņājas rindā uz Kentucky Fried Chicken.

Video klipā jaunieši izdzīvo katra otrā latvieša sapni - reperi Reiks un Žanis Pavlovskis braukā ar ekskluzīvu auto, atpūšas uz jahtas un plosās smalkos apartamentos.

Ar dziesmu reperi brīdina citus puišus, lai tie sargā savas sievas, jo tās jau lūkojoties uz bagātnieku zelta stieņiem. Uzreiz pēc nokļūšanas YouTube hits jau saņēmis neskaitāmus komentārus.

Kamēr daļa tautas jūsmo, citi jau sākuši zākāt hitu par to, ka tas neatšķiras no apvienības iepriekšējās daiļrades un kārtējā atkārtošanās vairs neesot smieklīga. Skaidrs, ka ar šiem īdētājiem noticis tas, ko Reiks un Žanis Pavlovskis dziesmas laikā jau paredz - viņi vienkārši apskauž Olu grezno dzīvesveidu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!