Foto: instagram.com/misssarahharrisx

Lai gan tīņu elks Džastins Bībers tiek dēvēts ar brunču mednieku, kurš ar skatienu vien spēj savaldzināt gandrīz jebkuru meiteni, jaunzēlandiešu izcelsmes Playboy zaķenīte Sāra Harisa (attēlā) publiski paziņojusi, ka viņa dziedātājam iesitusi pa seju par nepiedienīgu grābstīšanos.

21 gadu vecā Playboy modele austrāliešu radio The Edge 96. One rīta programmā Mike E & Emma pavēstījusi, ka augustā viņa piedzīvojusi ļoti nepatīkamu starpgadījumu ar Bīberu - nerātnais dziedātājs apgrābstījis viņas krūtis.

Kā atklājusi Sāra, vasaras izskaņā Playboy villā Losandželosā norisinājusies ballīte, kurā gozējušies pasaules šovbiznesa spīdekļi. Viesu vidū bijis arī Bībers, un Harisas draudzenītes izmisīgi vēlējušās ar viņu kopā nofotografēties.

Tiesa, Bībers nav bijis īpaši ieinteresēts tapt iemūžināts kopā ar Playboy zaķīšiem, un tas modeles ļoti apbēdinājis. Savukārt Sāra metusies aizstāvēt dziedātāju, skaidrojot draudzenēm, ka viņš noteikti jūtas noguris no pastiprinātās uzmanības.

To dzirdējis Bībers, un viņš savai aizstāvei izteicis pateicību, apskāvis viņu un noskūpstījis Sāru uz vaidziņa. Tiesa, puika nav spējis atmest vecos niķus un pie reizes iegrābies arī Harisas krūtī.

Gaidītā Playboy zaķa sajūsmas spiedziena vietā Bībers saņēmis sitienu pa seju - Sāra atvēzējusi roku un triekusi to pret tīņu elka vaigu. Kā atklājusi modele, belziens pamatīgi samulsinājis dziedātāju un viņš izskatījies pagalam apjucis.

Uzreiz pēc šī notikuma dziedātājs pametis ballīti, taču pāris dienas vēlāk viņš atgriezies Playboy villā, lai Sārai atvainotos. Kā raidījumā pastāstījusi modele, viņa ar Bīberu izlīgusi un piedevusi grābstīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!