Foto: Privātais arhīvs

Jau tagad skaidrs, ka par vienu no šova Lauku sēta spilgtākajām personām kļūs blondā smukulīte Violeta Stepanova (attēlā). Meitenes dzīve laukos varētu būt īpaši intriģējoša, jo, kā atklāj Violetas sociālie tīkli, viņas ikdiena pirms šova sastāvējusi no ballītēm, smukām drēbītēm un pucēšanās.

Skaistajai drostaliņai patīk sapucēties galvenokārt rozā drēbītēs, ielikt bildes Draugiem vai Facebook un priecāties par to, ka izdevies iepriecināt citus. Violeta savās ikdienas bildēs redzama ar perfektu grimu, smuku frizūriņu, augstiem papēdīšiem un citiem dāmu "ieročiem".

Violetai patīk spožas štātītes, joki, ballītes, ceļojumi un baudīt sava mīļotā vīrieša sabiedrību. Tāpēc fakts, ka šī pilsētas dūdiņa jau pavisam drīz nonāks lauku mājās, kurās visdrīzāk būs gan lopi, gan sūdi, gan dubļi un citas Latvijas lauku ekstras, šķiet īpaši amizants.

Skatītājiem atliek gaidīt, kas notiks, kad pilsētas lēdija nokļūs lauku vidē. Violeta DELFI Izklaidei jau atklājusi, ka no lauku dzīves viņu visvairāk biedē agrā celšanās, taču ekstremālu apstākļu viņa nebaidās, jo savulaik jau startējusi šovā Cīnītājs. Un vēl divos citos šovos.

"Es no šoviem nekad nevaru nogurt! Man šovi ļoti patīk. Man nepatīk sēdēt uz vietas un vēl - man ļoti patīk, kad es redzu sevi pa televizoru. Un tā kā Lauku sēta neiet tiešraidē, šis šovs ir pavisam īpašs, jo pirmo reizi mūžā es sevi šovā redzēšu no pirmās sērijas līdz pat pēdējai," tīksminās Violeta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!