Foto: Vida Press

Pirmdien, 26. oktobrī, Londonā norisinājās Džeimsa Bonda sērijas jaunākās filmas Spectre Lielbritānijas pirmizrāde, kuru ar savu klātbūtni bija pagodinājuši arī karaliskās ģimenes pārstāvji. Īpaši lielu ievērību kārtējo reizi izpelnījusies prinča Viljama sieva Keita Midltone jeb Kembridžas hercogiene Katrīna (attēlā).

Hercogiene žilbinājusi gaiši zilā viegla auduma vakarkleitā ar garām piedurknēm. Katrīnas tēls bijis papildināts ar mirdzošiem auskariem un pieskaņotu jostiņu. Savukārt britu medijos par apspriestāko prinča Viljama sievas tērpa zonu kļuvis dekoltē.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Katrīna šoreiz uzdrošinājusies iziet sabiedrībā bez krūštura. Caurspīdīgais audums un nelielais izgriezums kleitas muguras daļā apliecinājis, ka hercogiene nudien nav uzvilkusi apakšveļu, kas saturētu viņas sievišķos apaļumus.

Lai gan parasti krūštura neesamība tiek vērtēta pretrunīgi, šoreiz izdevumā Katrīnas izvēle novērtēta atzinīgi. Kā vēsta The Daily Mail, hercogiene nav pārkāpusi trauslo robežu starp eleganci un bezgaumīgu vulgaritāti. Viņa kārtējo reizi esot apliecinājusi savu smalko stila izjūtu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!