Foto: Vida Press

Daudzas bijušās realitātes šovu zvaigznes nemitīgi cenšas par sevi atgādināt un gatavas darīt visu, lai uzspodrinātu pavītušo slavu. Izņēmums nav arī pretrunīgi vērtētās amerikāņu pārraides Teen Mom jeb Pusaugu mamma bijusī dalībniece Fara Abrahama (attēlā). Nesen viņa fotogrāfiem ļāvusi iemūžināt, kā viņai tiek veikta krūšu palielināšanas operācija.

Šobrīd 24 gadus vecās Faras slava aizsākās pirms vairāk nekā sešiem gadiem, kad viņa kā nepilngadīgā māmiņa debitēja MTV šovā 16 And Pregnant, kurā tika atspoguļota pusaugu mammu dzīve.

Vēlāk viņa piedalījās arī bēdīgi slavenajā šovā Teen Mom. Tad, kad Fara pārtrauca filmēties pārraidē, viņas zvaigzne lēnām sāka izdzist no šovbiznesa debesīm. Lai to labotu, meitene ķērās pie pārbaudītām metodēm - veica vairākas plastiskās operācijas un piedalījās pornofilmās.

Kailums un ķermeņa pārveidošana Farai atkal lika uzmirdzēt televīzijā, un nesen viņa operatoriem un fotogrāfiem ļāvusi ielūkoties krūšu palielināšanas operācijas aizkulisēs. Procedūra norisinājusies oktobra vidū, un tās laikā pusaugu mamma tikusi pie īpaši brangiem apaļumiem.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, šī jau bija trešā krūšu pārveidošanas operācija, kas veikta Farai. Procedūras laikā iepriekšējiem implanti aizstāti ar lielākiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!