Foto: Kadrs no video
Sabiedrības un mediju ievērību izpelnījies sociālais eksperiments, kurš norisinājies Madridē. Tā ietvaros skaista sieviete gaišā dienas laikā uz ielas lietojusi alkoholu un izlikusies, ka ir piedzērusies, lai pārbaudītu, kā garāmejošie vīrieši reaģēs uz viņas reibumu. Notikumi iemūžināti ar slēpto kameru, un video izraisījis plašu ažiotāžu.

Tīmekļa vietnes YouTube kanālā Neurosalus šonedēļ publiskai apskatei izlikts gandrīz 11 minūtes garš sižets, kurā rehabilitācijas klīnikas Centro Europeo Neurosalus pārstāvji parādījuši, kā Madridē sastapti vīrieši reaģē uz sievieti, kura ir piedzērusies un apmaldījusies.

Kā sižeta sākumā paskaidrojis rehabilitācijas klīnikas pārstāvis, kura pavadībā veikts šis sociālais eksperiments, tā mērķis bijis noskaidrot, vai vīrieši ir gatavi izmantot iereibušas sievietes stāvokli savtīgos nolūkos.

Eksperiments atklājis baisu ainu - vairāki tikko iepazītie vīrieši, apjautuši, ka dāma ir iereibusi, piedāvājuši viņai iedzert vēl, sākuši apčamdīt viņas ķermeni un piedāvājuši kopā pavadīt laiku. Savukārt kāds īpaši uzmācīgs kungs pat sievieti mēģinājis noskūpstīt un pavedināt.

Video noslēgumā pieminēts, ka sižetā redzamie kadri nav samontēti un īpaši atlasīti - gluži vienkārši neviens vīrietis nav bijis gatavs sievietei tikai palīdzēt. Diennaks laikā sižets jau noskatīts gandrīz 27 tūkstošus reižu, un komentāru sadaļā sākusies asa diskusija pat video iemūžinātajiem notikumiem.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!