Foto: Vida Press
Austrālijā šonedēļ norisinās ikgadējās zirgu skriešanās sacīkstes, un sacensību ietvaros notiek ne tika derības un līdzi jušana saviem favorītiem, bet arī vērienīga dzeršana, karnevāls un pat īpaša tikai lēdijām veltīta diena.

Kā vēsta ārvalstu mediji, daba šonedēļ austrāliešus nav lutinājusi ar labvēlīgiem laika apstākļiem. Saule mijusies ar lietu, un ne visai patīkams laiks iegriezies arī dienā, kad Flemingtonas hipodromā lēdijas pulcējušās uz kopīgu pasēdēšanu.

Kā jau tas nereti mēdz notikt, arī šoreiz par lēdiju galveno izklaidi kļuvusi dzeršana, nevis sacīkšu vērošana. Foto, kas tapuši hipodromā, apliecina, ka eleganti tērptās dāmas ālējušās uz velna paraušanu.

Kādā brīdī sācis līt lietutiņš, taču tas dāmu orģijas nav izjaucis - ūdens un dubļi padarījuši lēdijas gluži vai trakas, un tās plosījušās peļķēs kā mazi bērniņi. Savukārt tās pasākuma viešņas, kurām nav izdevies uzvarēt cīņā ar zaļo pūķi, saldi čučējušas zālienā.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka vienu lēdiju lietavas tik ļoti uzbudinājušas, ka dāma nometusi eleganto tērpu un spriņģojusi pa hipodromu vienā apakšveļā. Turklāt visai pasaulei par prieku kāds aculiecinieks to arī nofilmējis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!