Foto: Instagram.com/candyshopmansion/
Par Austrālijas bagātāko pleiboju dēvētais sociālo tīklu "zīmulis" Traverss Beinons (attēlā kopā ar daiļavām) šīs nedēļas izskaņā savā Goldkostas villā rīkos īpaši vērienīgas dzīres. Turīgais vīrietis cītīgi gatavojas pasākumam, un tiek lēsts, ka ballītes organizēšanā viņš jau ieguldījis pusmiljonu dolāru.

Ārvalstu mediji ziņo, ka Beinona, kurš sociālajos tīklos sevi dēvē par Candy Man jeb "konfekšu vīru", rīkotais burziņš būs, iespējams, šī gada grandiozākā ballīte Austrālijā. Vairākus mēnešus bagātnieka villā norisinājās remonts, un beidzot celtnieki pabeiguši visus darbus.

Par godu šim notikumam Traverss ieplānojis atklāšanas ballīti, un ielūgumi nosūtīti pat tādiem zināmiem ļaudīm kā biznesmenim Donaldam Trampam, amerikāņu brangās pēcpuses īpašniecei Kimai Kardašjanai un reperim Tyga. Tiesa, neviens no viņiem pasākumu nepagodinās ar savu klātbūtni, bet mēģināts jau nav zaudēts.

Traverss jau ieguldījis aptuveni pusmiljonu dolāru, lai sagatavotos vērienīgajām dzīrēm. To, kā norisinās burziņa plānošanas un organizēšanas process, pleibojs, protams, atspoguļojis savā Instagram foto blogā, un visiem, kam palaimējies tikt pie ielūguma, noteikti nenāksies vilties.

Traverss pazīmējies, ka viņa villas atklāšanas ballītē gozēsies pusplikas padauzas, šampanieša straumes līs kā no pārpilnības raga un visādi citāti būs iespējams atlaist bremzes, nodzerties līdz grīdai un plosīties kā aptrakušiem.

Savukārt īpaši neķītri noskaņotajiem būs iespējams izmēģināt sadomazohistu labākajās tradīcijās ieturēto seksa orģiju kambarīti, kurš remonta laikā tapis villas pagrabstāvā. Nav šaubu, ka piesmietas tiks arī sešas jaunās guļamistabas.

5. decembris noteikti būs ļoti īpaša diena daudziem Austrālijas ballīšu zvēriem. Savukārt parastie cilvēciņi un tie, kuri nav izpelnījušies Traversa labvēlību, burziņam tiešsaistē varēs sekot līdzi ar sociālo tīklu starpniecību, jo pasākuma apmeklētāji noteikti izmantos iespēju publiski pazīmēties, ka iekļuvuši bagātnieka villā.

Beast on wheels #beastmode #lamborghini #candyman

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 25, 2015 at 11:52am PST

5th of December is coming..."Unleash your inner Beast". #beastmode #candyman #candyshopmansion

A photo posted by Travers Beynon (@candyshopmansion) on Nov 21, 2015 at 2:30pm PST

Jau vēstīts, ka Traverss ievērību izpelnījies ar sava dižmanīgā, glamūrīgā un vērienīgā dzīvesveida zīmēšanos vietnē Instagram. Austrāliešu pleibojs jau piesaistījis vairāk nekā 443 tūkstoš interesentu.

Savukārt pie naudas viņš ticis, mantojot tabakas izstrādājumu kompānijas Freechoice Tobacco akciju paketi. Ar konfekšu vīra foto blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!