Foto: Vida Press

Gada izskaņā Kembridžas hercogiene Katrīna jeb Keita Midltone (attēlā) uzplaukusi kā krāšņa roze. Viņa jau atkal mainījusi vizuālo tēlu, un pārvērtības nav palikušas bez ievērības – mediji nebeidz vien jūsmot, ka prinča Viljama sieva, kura maija sākumā laida pasaulē savu otro bērniņu, izskatās žilbinoša.

Britu laikraksti vēsta, ka Katrīna šonedēļ paguvusi ne tikai atrādīties greznā diplomātu pieņemšanā, bet arī apmeklējusi labdarības pasākumu Viltšīras grāfistē. Hercogienes tēls jau atkal bijis pārdomāts no matu galiņiem līdz papēžiem.

Katrīna labdarības pasākumā, kurš veltīts ļaudīm, kas sirgst ar dažādām atkarībām, gozējusies zilā kleitiņā un melnbaltā mētelī. Savukārt īpaši vērīgie piefiksējuši, ka jau atkal nedaudz pamainījies hercogienes matu griezums.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, hercogienes mati kļuvuši nedaudz īsāki. Turklāt frizieris pirms tam īpaši pacenties, lai labdarības pasākumā Katrīnas sasuka būtu kupla un gaisīga.

Tāpat jāatzīmē vēl viens sīkums, kurš nav palicis bez ievērības - modes kritiķi jau atkal izskaitļojuši, ka zilajā kleitiņā, kura Keitai bijusi mugurā labdarības pasākumā, viņa tērpusies jau otro reizi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!