Foto: Publicitātes foto
Daudzi ballīšu zvēri piektdienas rītā uz darbu dodas priecīgā noskaņojumā, jo zina – vakarā varēs doties kārtējā klubu tūrē un izplosīties uz velna paraušanu. Savukārt daiļā dzimuma būtnēm nākas lauzīt galvu, kā labāk tērpties, lai izceltos uz pārējo meiteņu fona.

Rīgā neiztrūkst kolorītu un tradīcijām bagātu naktsklubu. Just bārs, Coyote Fly, La Rocca, First Dacha - šīs ir tikai dažas no iecienītajām izklaides vietām, uz kurām katru nogali plūst ļaužu straumes, lai atbrīvotos pēc saspringtās darba nedēļas.

Pēdējā laikā klubos novērojama jauna tendence - meitenes ne tikai tērpjas seksīgi un pavedinoši, bet arī uzvedas īpaši provokatīvi. Daiļavas nekautrējas rāpties uz letes, zibināt savas bikšeles un pusplikos dupšus, apmainīties ar kaislīgiem skūpstiem un izspīlēt kuplās krūtis.

Naktsklubos vienmēr dežūrē fotogrāfs, kurš iemūžina apmeklētājus, un, kā liecina foto, pašmāju dāmas plosīšanās un meņģēšanās ziņā daudz neatpaliek no leģendārajām britu lēdijām.

DELFI Izklaide piedāvā nelielu apkopojumu ar īpaši pikantām un kārdinošām ainiņām, kurās pēdējos mēnešos daiļavas iemūžinātas dažādos Rīgas naktsklubos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!