Foto: Vida Press
Dānijas kroņprincis Frederiks ar savu sieviņu Mēriju (attēlā) un abu četriem bērniem Ziemassvētku brīvdienas pavadījis Austrālijā. Karaliskās ģimenes gaitas iemūžinājuši paparaci, un bildītes sajūsminājušas daudzus, jo aristokrāti tajās redzami pavisam pieticīgā apģērbā.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Dānijas karaliskais pāris atpūties Austrālijas dienvidu piekrastē. Ģimenīte laiskojusies pludmalē, sauļojusies un izbaudījusi izklaides uz ūdens. Tiek ziņots, ka 43 gadus vecā princese Mērija pat uzkāpusi uz sērfa dēļa un mēģinājusi "noķert vilni".

Ierasts, ka ikdienā kroņprincese tērpjas etiķetei un karaliskajam statusam atbilstošās drānās, un fakts, ka Mērija pludmalē gozējusies peldkostīmā, izpelnījies lielu mediju un sabiedrības ievērību.

Tabloīdos slavētas un apjūsmotas Mērijas auguma aprises - šmaugais viduklis un slaidās kājas. Tāpat atzinīgi novērtētas princeses sērfošanas prasmes un rūpes par bērniņiem. Kā novērojuši paparaci, viņa visu laiku uzmanījusi savas atvasītes.

Kā zināms, Dānijas princese Mērija ir austrāliešu izcelsmes. Viņa savulaik strādājusi par mārketinga konsultanti. 2004. gadā, apprecoties ar Dānijas kroņprinci Frederiku, viņa kļuva par pilntiesīgu karaļnama pārstāvi un pārcēlās dzīvot uz Eiropu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!