Foto: Vk.com/medlegs
Medmāsiņas un dakterītes bieži vien tiek uzskatītas par īpaši seksuālām un fantāziju rosinošām būtnēm, un beidzot tīmeklī tapusi domubiedru grupa, kura, iespējams, ir daudzu ļaužu sapņu piepildījums. Krievu medicīnas sfēras daiļavas pasākušas internetu pārpludināt ar pikantām bildītēm.

Izdevums Weird Russia vēsta, ka Krievijas lielākajā sociālajā tīklā Vkontakte tapusi tīmekļa komūna Medlegs. Tajā šīs zemes medmāsiņas, dakteres un medicīnas studentes dalās ar īpaši pikantiem foto, kuros galvenais uzsvars likts uz daiļavu seksīgajām, slaidajām kājiņām.

Lai gan domubiedru grupai pagaidām ir tikai aptuveni 1600 fanu, Krievijas dakterītes nav gatavs padoties - vietnē jau publicēti vairāk nekā 200 foto ar apetīlīgām medmāsiņām, kuras izrāda savas kājas.

Turklāt daudzas izglītotās mediķes īpaši piedomājušas pie tā, lai bildēs izceltos viņu kāju slaidums. Tā, piemēram, dažas gozējušās zeķēs ar mežģīņu maliņu un augstpapēžu kurpēs, savukārt citas koķeti pozējušas uz galda vai kušetes. Dumubiedru grupu iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!