Foto: Instagram.com/clarisselafleur/

Okeānijā dzīvo kārtējā neizmērojami bagāto vecāku atvasīte, kurai patīk zīmēties sociālajos tīklos. 18 gadus vecā Klarisa Laflora (attēlā) brauc ar Maserati, par drēbītēm mēnesī tērē summas, kuras daudzi pat gada laikā nespēj nopelnīt, un nedēļas nogalēs malko šampanieti uz greznas jahtas.

Ārvalstu mediju ievērības lokā daiļā meitene, kura dzīvo Francijas aizjūras teritorijā Jaunkaledonijā, nonākusi sava greznā un glamūrīgā dzīvesveida dēļ, kuru meitene publiski izrāda sociālajos tīklos.

Īpaši lielu interesi izpelnījies viņas Instagram foto blogs. Klarisai jau ir vairāk nekā 16 tūkstoši sekotāju, un katra viņas publicētā bildīte sajūsmina daudzus, jo attēlos vienmēr iemūžinātas elpu aizraujošas ainas no bagātās dāmas ikdienas gaitām.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, Klarisas vectēvs savulaik bijis Jaunkaledonijas prezidents. Savukārt meitenes tētuks ir ļoti turīgs uzņēmējs, un viņš savai meitai nežēlo neko. Pagaidām daiļava tērē vecāku nopelnīto naudu, bet nākotnē viņa cer pārņemt ģimenes biznesu.

Klarisa Austrālijā studē biznesa vadību, savukārt brīvajā laikā viņa bauda visas priekšrocības, ko sniedz nauda - apmeklē restorānus, ballējas, atpūšas uz privātās jahtas, pērk dizaineru drēbītes, apceļo pasauli un visādi citādi tukšo bagātā tēva maku.

Tāpat viņa nesmādē plunčāšanos džakuzi, kurš piepildīts ar dārgu šampanieti. Tiesa, kā intervijā izdevumam The Daily Mail atklājusi Klarisa, viņa naudiņu netērējot pa labi un kreisi - katrs izdotais dolārs tiek rūpīgi pārdomāts.

Meitenes zīmēšanās sociālajos tīklos izraisījusi pretrunīgu sabiedrības reakciju. Kamēr daži viņu apjūsmo un apskauž, citi nosoda par ārišķību un izrādīšanos. Daiļava sevi publiski aizstāvējusi, paziņojot, ka nespēj vien sagaidīt, kad pabeigs studijas un pati varēs sākt pelnīt miljonus. Klarisas foto blogs apskatām šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!