Foto: DELFI

Lai arī likās, ka šova Saimnieks meklē sievu otrās sezonas dalībnieku Magones Burkas un Venta Vītola (abi attēlā) skandalēšanās ir beigusies, viss atsācies ar jaunu sparu. Uzzinājis, ka Magone gatavojas kāzām ar citu vīrieti, Ventis metas cīņā par savu dēlu.

Ventis vērsās pie DELFI Izklaides, atklājot, ka esot saņēmis vairākas nelāgas vēstules no Magones.

"Vītola kungs, esmu saderināta un drīzumā būs arī kāzas, tā ka esi mierīgs un sēdi rāmi ar savu tumšo dabu. Un viņam, starp citu, ir gluži vienalga tavas kārtējās caurejas! Visu labu! Ja nu kas, tiesā tiksimies," DELFI Izklaidei no Magones saņemto vēsti citē Ventis.

Uz šo vēstuli viņš atbildējis ar pretjautājumu, interesējoties, vai Magones jaunais līgavainis maz zina kaut ko par viņas patieso dabu un paudis gatavību padalīties šādos tādos tumšos noslēpumos. Tas esot ne pa jokam saniknojis Magoni.

Kā skaidro guļbūvju eksperts, nākamajā vēstulē Magone viņam uzbrukusi, paziņojot, ka, ja gribas satikt bērnu, lai brauc uz Apvienoto Karalisti. Dzejniece atgādinājusi Ventim, ka viņš it kā atteicies no bērna, bet tajā pašā laikā jautājusi, kāpēc viņš nemaksā alimentus Raimondam Saulgaitim Burkam.

Sieviete paziņojusi, ka bez trešās personas klātbūtnes Ventis bērnu nesatiks, kā arī norādījusi, ka vairs nav viena un ka vajadzības gadījumā viņai būs aizstāvis.

"Es tam puikam nekas neesot, biedē ar savu draugu. Tāpat arī viņa uzrakstīja, ka bērnam apliecībā būšot cits tēvs. Pienene pati rakstiski paziņo, ka bērns nav mans, ka es viņam nekas neskaitos.

Kādus 25 epastus saņēmu no viņas, un neviens nebija normāls," šausminās Ventis. Magone esot ņirgājusies par vīrieti, smejot, ka viņš esot "augšāmcēlies pēc gada", jo "neesot, ko jāt". Viņa brīdinājusi Venti, lai mācās angļu valodu, lai varētu izskaidroties ar viņas jauno līgavaini, kura acīs Ventis esot "mēsls un nekas cits".

"Tak nebiedē mani ar savu draudziņu. Atradusi ar ko biedēt . Man no viņa ne silts, ne auksts," pasmējies pazīstamais guļbūvju meistars.

"Nu tad sēdi rāms un gaidi savu tiesu! Būšu drīz Latvijā, un ne jau viena, bet ar vīru, tā ka tikšanās neizbēgama. Un varēsi viņam skatīties acīs, vienalga, kur skatīties, un ņaudēt, ko gribi, kaut zils palikdams," pasmējusies Magone.

Sieviete vēstulēs informējusi Venti par dēla gaitām un to, kā Raimonds aug un attīstās, taču atteikusies no Venta piedāvājuma atsūtīt kādu dāvanu.

"Nav vajadzības man pēc tavām stulbām "dāvanām". Nezini alimentus sūtīt, tad nu dāvanas sūtīs, tev smiekli nenāk?" jautājusi Magone. Sieviete novēlējusi savam bijušajam iet "jāt koku vai tupēt ar caureju" un palūgusi likt mieru, brīdinot, ka tālāka komunikācija notiks caur tiesu.

"Neko daudz nekomentēšu - skumji, ka tā," par Magones attieksmi šokēts ir Ventis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!