Foto: Publicitātes foto

Redzot, cik apskaužamas ballītes notiek tādos klubiņos kā First Dacha un Coyote Fly, nezinātājam varētu rasties maldīgs priekšstats par to, ka visu Latvijas burziņu epicentrs ir galvaspilsēta. Tādu klubu kā Rēzeknes XS, Madonas Barbados un Ogres Hauze eksistence uzskatāmi pierāda, ka arī ārpus Rīgas ļaudis māk atpūsties.

Ne sliktākas iespējas labi izballēties ir Valmieras iedzīvotājiem. Viņi var atpūsties leģendārajos Putniņos, kur ik gadu notiek īpaši neķītrā ballīte, ālēties Multiklubā, bet hipsterīgie iecienījuši bāru Tinte.

Liepājnieki var atpūsties Ego Club, Saulkrastos topā ir Katrīnbāde, Ogrē tusē klubā Hauze, bet leģendas par nepārspējamo jautrību Madonas Karību bārā Barbados atklīdušas jau līdz pat Rīgai. Savukārt Jelgava slavena ar savu Tonusu un Jelgavas Krekliem.

Īpaši plašas atpūtas iespējas ir Rēzeknē. Šīs pilsētas iedzīvotāji ālējas vietējā Klondaikā, bārā Zanzibar, vai klubā XS, kur regulāri notiek īpaši pārdomāti tematiskie vakari, piemēram, vīriešu striptīza baļļuks vai nakts krievu stilā.

Arī citas Latvijas pilsētas iet līdzi laikam, un karstākie vietējo ballīšu kadri tiek publicēti klubu mājas lapās. Redzot, kā ļaudis māk atpūsties provincē, rīdzinieku sirsniņās varētu pat iezagties zināma skaudība.

Ja galvaspilsētas klubu bildēs lielākoties manāmas visai vienveidīgas, sakrāsotas daiļavas, kuras steidz izrādīt savus apaļumus un tūtiņās savilktas lūpas, provinces klubos atpūšas īpaši raiba publika visdažādākajā vecumā. Šie ļaudis neiespringst par sociālo tīklu diktētiem stilīgas uzvedības kanoniem, bet vienkārši bauda dzīves piedāvātos mirkļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!