Foto: Vida Press
Par vienu no apspriestākajiem tematiem slavenību dzīvi atspoguļojošajos medijos kļuvusi skaistās aktrises Annas Hatavejas (attēlā) grūtniecība. Talantīgā daiļava šonedēļ pavēstījusi, ka ir sava pirmdzimtā bērniņa gaidībās.

Izdevums The Huffington Post vēsta, ka runas par Hatavejas grūtniecību izskanēja jau aizvadītā gada rudenī, taču aktrise tikai janvāra sākumā apstiprinājusi, ka ir mātes cerībās. To viņa izdarījusi ar sociālo tīklu starpniecību.

33 gadus vecā aktrise savā Instagram blogā publicējusi bildīti, kurā viņa, tērpusies bikini, iemūžināta pludmalē. Foto skaidri redzams Hatavejas piebriedušais puncītis, un tūkstošiem fanu apsveikuši daiļavu ar priecīgo notikumu.

Attēls uzņemts Havaju salās, un bildes aprakstā aktrise paskaidrojusi, ka viņa pludmalē pamanījusi, ka viņu iemūžina paparaci. Tas viņu pamudinājis pašai pavēstīt pasaulei par gaidāmo bērniņu un atrādīt savu ķermeni bikini.

Vēlāk visos lielākajos tabloīdos, protams, publicēts arī paparaci guvums, un fotogrāfi grūto, bikini tērpto Hataveju pludmalē iemūžinājuši no visiem iespējamajiem rakursiem.

Pagaidām nav zināms, kad pasaulē nāks Hatavejas un viņas vīra, aktiera Adama Šūlmana pirmais kopīgais bērniņš. Arī mazuļa dzimums nav izziņots. Tiesa, spriežot pēc aktrises auguma aprisēm, mazulis pasaulē varētu ierasties visai drīz.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!