Foto: Vida Press
Realitātes šovi visā pasaulē rūpējas par cilvēku izklaidēšanu un ļaušanu ielūkoties pavisam svešu personu dzīvēs, kas nereti ir interesantākas vai vismaz emocijām bagātākas par to piedzīvojumiem, kuri notikumus vēro zilajos ekrānos.

Negaidīts pavērsiens šonedēļ noticis britu realitātes šovā Celebrity Big Brother - pieredzes bagātā krievu dejotāja, dažādu deju šovu ilggadējā zvaigzne Kristīna Rihanova (attēlā) trīs dienas pēc TV projekta sākšanās paziņojusi, ka ir mātes cerībās.

Vladivostokā dzimusī skaistule Lielbritānijā ieradās 21 gada vecumā un kļuva par deju pasniedzēju, kā arī pati guva vērā ņemamus panākumus dažādās sacensībās visā pasaulē.

Tiesa, sapratusi, ka ar dejošanu vien slavu un panākumus gūt nevar, viņa izlēma izmēģināt spēkus televīzijā un piedalījās vairākās Strictly Come Dancing sezonās un citos projektos.

38 gadu vecumā Kristīna nolēma izmēģināt ko jaunu un pieteicās dalībai realitātes šovam Celebrity Big Brother, un ātri kļuvusi par jaunās sezonas populārāko dalībnieci - viņas paziņojums par grūtniecību pārsteidzis šova fanus.

Gaidāmā mazuļa tētis ir bijušais profesionālais regbija spēlētājs Bens Koens, kurš 2011. gadā sportu pameta, lai pievērstos cīņai pret homofobiju. Abu attiecības, starp citu, uzplauka tieši deju šova laikā, kad viņi dejoja kopā.

Par gaidāmo mazuli pāris uzzinājis Ziemassvētku laikā, un, lai gan sieviete ir trešajā grūtniecības mēnesī, tas nav bijis šķērslis viņai uzsākt dalību realitātes šovā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!