Foto: Vida Press

Aizvadītās nedēļas izskaņā Losandželosā norisinājās Golden Globe balvu pasniegšanas ceremonija, un asa sižeta filmu zvaigzne Silvestrs Stallone sarkanā paklāja pasākumu izmantoja, lai izvestu sabiedrībās savas trīs skaistās meitas un daiļo sievu.

Stallone kopš 1997. gada ir precējies ar modeli Dženiferu Flavinu, un abi audzina trīs kopīgās meitas - Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu (visi attēlā).

Pilngadību no visām pagaidām sasniegusi ir tikai Sofija, taču tas lepnajam tētim neliedz daiļās meitiņas izrādīt saviesīgos pasākumos. Savas ģimenes sievietes 69 gadus vecais aktieris bija paņēmis līdzi arī uz Golden Globe ceremoniju.

Trilleru zvaigznes meitas bija tērpušās kā īstenas dīvas - garās vakarkleitās. Ārvalstu mediji ziņo, ka Sofijas, Sistinas un Skārletas uznāciens uz sarkanā paklāja bijis žilbinošs.

Tāpat par Stallones meitām sajūsminājušies ārzemju modes kritiķi, un tie visām trim skaistulēm veltījuši ļoti atzinīgus vārdus par gaumes un stila izjūtu.

Tiesa, kā vēsta izdevums People, pēc daiļavu parādīšanās uz sarkanā paklāja sociālajos tīklos ļaudis sākuši spriedelēt, ka, iespējams, Stallone savām meitām izdara lāča pakalpojumu, regulāri izvedot viņas sabiedrībā.

Daži nobažījušies, ka meiteņu turpmākā karjera jau ierakstīta zvaigznēs - visas kļūst par realitātes šovu zvaigznēm. Līdzīgi kā slavenās Kradašjanu ģimenes sievietes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!