Foto: Privātais arhīvs
Janvāris ir laiks, kad sporta klubi pārpildīti ar ļaudīm, kuri apņēmušies gadu vadīt veselīgi un regulāri sportot. Lai motivācija nezustu, lielisks iedvesmas avots būs Latvijas labāko treneru mājaslapas, kurās profesionāļi neliedz savus sportiskos padomus un piedāvā iedvesmojošas bildes.

Par vienu no iedvesmojošākajiem Latvijas fitnesa spīdekļiem noteikti var dēvēt Eduardu Švečenko. Viņa Instagram profilam vērts sekot tad, ja nosprausts tiešām nopietns sporta mērķis. Puisis regulāri atrāda savus sportiskos panākumus un progresu, kā arī piedāvā motivējošus video.

Treneris Pēteris Rumpis saviem sekotājiem regulāri atgādina pareiza uztura nozīmi, savā Facebook profilā pastāstot, ko pats ēd. Puisis atklāj labākās fitnesa receptes un instruē, kur iegādāties labākos gardumus muskuļu audzēšanai. Ne mazāk kārdinoši ir attēli ar viņa muskuļiem.

Ļoti iedvesmojoša ir treneres Sintijas Katkevičas Facebook lapa. Tajā viņa dalās ne tikai ar bildēm, bet piedāvā receptes veselīgiem gardumiem un dalās sportiskos padomos.

Vērtīgas receptes atrodamas arī talantīgās Kristīnes Freibergas lapā, kur sportiste iedvesmo arī ar saviem rezultātiem. Ļoti populāra ir Karīnas Akmens fanu lapa, kur skaistule dalās ar pašas izmēģinātiem fitnesa padomiem.

Zinības smelties var arī Ginta Valdmaņa sporta lapā, bet Erix Rois profilā atrodami vingrojumu paraugdemonstrējumi tiem, kas vēlas sevi īpaši izaicināt.

Visus fitnesa skaistuļus vieno viens - treneri uzskata par savu pienākumu atgādināt sekotājuiem, cik svarīgi ir sportot, kā arī motivē fanus treniņiem, atrādot bildes no priekpilnas kopīgas sportošanas. Viņi pastāsta, kur lētāk iegādāties uztura bagātinātājus, cikos atveras un slēdzas sporta klubi un citādi padara tautas ikdienu veselīgāku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!