Foto: Publicitātes foto

Šovā Saimnieks meklē sievu iepazītais Alfrids Lipovskis pēc šķiršanās no Velgas Plataces ilgi viens nav palicis. Jau mēnesi pēc šķiršanās viņš citā šovā iepazinies ar vecmāmiņu konkursa uzvarētāju Lilitu Siliņu (abi attēlā), un abu stāsts turpinās visai daudzsološi.

Telekanāla STV Pirmā šova Randiņš ar mammu filmēšana, kurā Alfrids iepazinās ar Lilitu, notika pirms divām nedēļām. Šajā laikā ekrānā viens otru atradušie lieki laiku nav tērējuši. Kā DELFI Izklaidei atklāj šova veidotāji, pāra attiecības turpinās arī ārpus ekrāna.

"Alfrids ar Lilitu vēl satiekas. Mums ir zināms, ka Lilita jau bija aizbraukusi ciemos uz nedēļas nogali pie Alfrida uz Rēzekni," DELFI Izklaidei atklāj šova producente Ilze Ūdre.

Lai gan pirms Alfrida ieraudzīšanas Lilita paziņojusi, ka negrib tuvāk iepazīt "to vīrieti no citiem šoviem, par kuru raksta mediji", iepazīstot seniora šarmu, viņa domas mainījusi. Lai gan Lilita dzīvo Rīgā, bet Alfrids Cirmas pagastā, kas atrodas starp Rēzekni un Ludzu, attālums abiem nav šķērslis randiņiem.

Šova veidotāji sazinājušies ar Alfridu īsi pirms liktenīgā šova palaišanas ēterā, un pārīša prātu tieši nodarbinājis jautājums par to, kur plānot nākamo randiņu. "Abi vēl nebija izlēmuši, kurā Latvijas pilsētā skatīties trešdienas sēriju," atklāj šova veidotāji.

Skaidrs, ka par šo attiecību izdošanos īkšķus turēs ne tikai saimnieku šova fani, kuriem jau iepaticies Alfrids. Lielas Latvijas daļas simpātijas pieder arī Lilitai, kura 2013. gadā ieguvusi Latvijas iedvesmojošākās vecmāmiņas titulu, bet pēc tam ar godu nesusi Latvijas vārdu pasaulē, starptautiskajā omīšu konkursā tiekot pie diviem tituliem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!