Foto: Instagram.com/missansh/
Skaistuma un modes blogeri mūsdienās kļuvuši par tikpat ikdienišķiem personāžiem kā sabiedrības dāmas, ballīšu zvēri un selfiju karalienes. Ļoti talantīga grima māksliniece, kura popularitāti izpelnījusies globālajā tīmeklī, dzīvo arī Krievijā. Annai Lemešai (attēlā) sociālajos tīklos izdevies sapulcēt pamatīgu fanu armiju.

Anna, kura virtuālajā vidē pazīstama ar vārdu missAnnsh, izveidojusi sev profilus teju visos populārākajos sociālajos tīklos. Vislielāko interneta lietotāju atbalstu viņai izdevies gūt vietnē YouTube – skaistuma blogeres kanālam ir vairāk nekā 433 tūkstoši abonentu.

Krievu daiļava regulāri iepriecina savus sekotājus ar nelieliem video, kuros māca, kā dāmām krāsoties un pareizi uzklāt grimu, kā skaistuma procedūrās izmantot dažādus sadzīves priekšmetus un citas izdzīvošanai vitāli svarīgas gudrības.

Arī Annas Instagram fanu pūlis ir iespaidīgs – grima mākslinieces ikdienas gaitām līdzi seko 105 tūkstoši šī sociālā tīkla lietotāju. Daiļavas fotogrāfijas ieturētas blogeru iecienītākajā manierē, un tajās iemūžinātas estētiskas un pārdomātas ainiņas – kosmētika, skaistas drēbes, ziedi, ēdiens un citas lietas.

На канале новая порция ЛайфХаков ❤️

A photo posted by Anna (@missansh) on Feb 20, 2016 at 3:58am PST

Meitenei izdevies iemantot ne tikai sociālo tīklu lietotāju mīlestību, bet arī žurnālistu interesi, un viņas vārds izskanējis arī vairākos dzīvesstila izdevumos, kuros Anna nereti dēvēta par pašu iedvesmojošāko Krievijas skaistuma blogeri.

Kā liecina grima mākslinieces sociālajos tīklos pieejamā informācija, viņa ar savu ģimeni nesen pārcēlusies uz Jaunzēlandi, taču laiku pa laikam Anna ciemojas arī Krievijā.

У меня уже весна ❤️ всем любви 🍒

A photo posted by Anna (@missansh) on Feb 14, 2016 at 9:59am PST

#мне16 #всеДелоВШапке

A photo posted by Anna (@missansh) on Jan 22, 2016 at 11:20pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!