Foto: Vida Press

Poļu izcelsmes amerikāņu modele Džoanna Krupa (attēlā) ir ne tikai aktīva dažādu šovu dalībniece, bet arī dzīvnieku tiesību aizstāve. To viņa apliecinājusi, pozējot jaunākajā PETA sociālās reklāmas kampaņā.

36 gadus vecā daiļava piedalījusies gan šovos Dancing with the Stars, Top Model, gan ir viena no pretrunīgi vērtētā šova Real Housewives of Miami, kurā tiek stāstīts par turīgu mājsaimnieču dzīvi, dalībniecēm.

Savu popularitāti Krupa liek lietā, lai atgādinātu pasaulei, cik svarīgi ir aizstāvēt to tiesības, kuri paši to nevar – jaunākā PETA kampaņa Wool: The Naked Truth (Vilna: kailā patiesība) veltīta aitām.

Krupa pozē pilnīgi kaila, bet viņas krūtis sedz aitiņa – pavirši nocirptā lopiņa āda ir savainota, un arī uz modeles sejas un auguma ir brūces.

"Kad cilvēku sit un sakropļo, mēs varam lūgt palīdzību, varam zvanīt policijai vai aicināt palīgā ģimenes locekļus un draugus. Aitām, kuras tiek sistas un sakropļotas vilnas dēļ, arī vajag kādu, kas ir viņu pusē," vēstījusi Krupa.

Viņa piekritusi, ka viņas foto varētu šķist šokējošs, bet modele cer, ka tas atvērs cilvēku acis un liks viņiem izvēlēties modi, kuras tapšanā netiek izmantota aitu vilna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!