Foto: Vida Press
Amerikāņu realitātes šovu zvaigzne, Kardašjanu dinastijas jaunākā pārstāve Kailija Džennera (attēlā), ir vien 18 gadus veca, taču daiļava jau paguvusi kļūt par vienu no apspriestākajām sievietēm pasaulē. Vislielāko interesi izraisījušas viņas lūpas.

Pirms aptuveni diviem gadiem ne tikai Kailijas pielūdzēji, bet arī žurnālisti ievēroja, ka meitenes dabas dotās plānās lūpas kļuvušas sulīgas un izteiksmīgas – tās burtiski pampa visas pasaules priekšā.

Vairākus mēnešus tolaik vēl nepilngadīgajai daiļaviņai nācās publiski taisnoties, ka viņas pilnīgo lūpu noslēpums ir veiksmīgi uzklāts grims, līdz beidzot aizvadītajā gadā viņa tomēr atzinās, ka tās ir mākslīgi palielinātas ar skaistuma injekcijām.

Pēc šīs atzīšanās kādu laiku daiļaviņai tika likts miers, taču nesen viņa savā Instagram blogā padalījās ar vairākus gadus vecu foto, kas atkal pamudinājis sabiedrību diskutēt par Kailijas lūpām.

Komentētāji sprieduši, ka bildē Kailija izskatās pavisam svešāda, un daži izteikuši minējumus, ka meitene ne tikai palielinājusi lūpas, bet veikusi vēl kādu plastisko operāciju.

fly away my friend

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Mar 8, 2016 at 2:47pm PST

👑

A photo posted by King Kylie (@kyliejenner) on Mar 9, 2016 at 11:22am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!