Foto: Reuters/Scanpix

Britu televīzijas personība un populārā auto raidījuma TopGear (Gāzi grīdā!) bijušajam vadītājam Džeremijam Klārksonam (attēlā) pēdējais gads bijis dažādu likstu un pārbaudījumu pārbagāts. Nesenā intervijā vīrietis atklājis skumjus notikumus, kas pamatīgi satricinājuši viņa dzīvi.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā gadā pēc ķīviņa ar producentu Klārksons tika atstādināts no TopGear vadītāja pienākumu pildīšanas. Intervijā izdevumam The Times Magazine viņš atklājis strīda, kurš bija milzis ilgu laiku, aizkulises.

Intervijā, kura publicēta šonedēļ, Klārksons stāstījis, ka dzīve burtiski sabrukusi viņa acu priekšā. Lai gan raidījums TopGear bijusi viņa sirdslieta, pārraides veidotāju attieksme nereti bijusi ļoti cietsirdīga un neizprotama.

Pirms aptuveni diviem gadiem nomira Klārksona mamma. Intervijā vīrietis pastāstījis, ka laikā, kad viņš sērojis un vēlējies pabūt vienatnē ar sevi, raidījuma veidotāji nav likušies mierā un nemitīgi bombardējuši viņu ar zvaniem.

Tāpat Klārksons atklājis, ka viņam bieži vien bijušas nesaprašanās ar TV kanāla BBC agrāko bosu Deniju Koenu. Vīrietis skaidrojis, ka savulaik priekšniekam pat neesot bijis pa prātam vārds, kādā Džeremijs nodēvējis savu suni – viņš tajā saskatījis rasisma iezīmes.

Bijušais raidījuma vadītājs stāstījis, ka viņš nemitīgi kritizēts un BBC vadošie darboņi viņam piesējušies par katru sīkumu. Aizvadītajā gadā Klārksons piedzīvoja lūzuma punktu – viņš iekaustīja TopGear producentu Oisinu Timonu.

Pēc šī starpgadījuma Klārksons centās attīrīt ķermeni un garu – viņš kādu laiku piekopa veselīgu dzīvesveidu un atteicās no alkohola. Tiesa, šobrīd viņš atkal atsācis dzert.

Tiek vēstīts, ka intervijas laikā Klārksons bijis paģirains. Tāpat vīrietis ir kaislīgs smēķētājs – dienā viņš mēdzot izļuļķēt veselu paciņu cigarešu.

Klārksons intervijā stāstījis, ka aizvadītais gads bijis viens no smagākajiem viņa dzīvē, taču lietas pamazām sākot nokārtoties. Turklāt šobrīd norisinās aktīvs darbs pie raidījuma, kuru Džeremijs vada kopā ar saviem bijušajiem TopGear kolēģiem, filmēšanas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!