Foto: AP/Scanpix
Viena no slavenākajām amerikāņu ģimenītēm ir Kardašjanu māsiņas, kuras dara visu, lai pasaule par viņām neaizmirstu. Nereti popularitāte tiek noturēta ar pikantu privātās dzīves faktu atklāšanu, un šādā veidā šonedēļ mediju uzmanības lokā nonākusi Hloja (attēlā). Viņa izpļāpājusies, cik gadu vecumā zaudējusi nevainību.

Hloja šonedēļ savā mājaslapā padalījusies ar saviem lielākajiem noslēpumiem. Viņa ne tikai pavēstījusi, ka pirmo reizi ar seksu nodarbojusies 15 gadu vecumā, bet arī atklājusi sīkākas detaļas par savu pieredzi.

Kardašjana paziņojusi, ka pirmais seksa partneris bijis vecāks par viņu un jau visai pieredzējis. Šobrīd 31 gadu vecajai Hlojai nevainības zaudēšana esot bijusi ļoti sāpīga un mulsinoša.

"Zaudēt nevainību nav nekāda izklaide. Tas ir dīvaini, tu esi nobijies, ir sāpīgi un tev nav ne jausmas, kas notiks," savu pirmo seksuālo pieredzi raksturojusi Hloja.

Tāpat Kardašjana apgalvojusi, ka pirmajā reizē sievietei neesot iespējams sasniegt orgasmu. Turklāt Hloja nav slēpusi, ka viņa pirmo reizi ekstāzi mīlēšanās laikā sasniegusi tikai pēc vairākiem gadiem. Līdz tam viņai neesot bijusi ne mazākā nojausma, kas vispār ir orgasms.

Savukārt pirmais īstais skūpsts Hlojai bijis 12 vai 13 gadu vecumā – ģimenes brīvdienu laikā Havaju salās. Tiesa, daiļava vairs neatceroties nedz to, kāds bijis puiša vārds, nedz kāds viņš izskatījies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!