Foto: Vida Press

Dzīvnieku tiesību aizsardzības biedrība PETA savās kampaņās visbiežāk izmanto slavenas un pusplikas sievietes, kuras ar miesas atkailināšanu cenšas panākt taisnību pasaulē. Arī amerikāņu nepilngadīgā līgava Kortnija Stodena (attēlā) šonedēļ cēla mērķa vārdā likusi lietā savas kuplās formas.

Ārvalstu medijos popularitāti izpelnījušies foto, kuros iemūžināts, kā nepilngadīgā līgava protestējusi Losandželosā pie kāda veikaliņa, kurā tiek tirgota pārtika dzīvniekiem.

Viņa, tērpusies seksīgā pelītes kostīmā, iestājusies pret to, ka veikalā tiek pārdotas sasaldētas žurkas un citi grauzēji, ar kuriem pitonu un citu reptiļu īpašniekiem remdēt mīluļu izsalkumu.

Nedz dzīvnieku tiesību aizsardzības biedrībai, nedz Stodenai nav pa prātam tas, kā grauzēji nonāk līdz veikalam. Mediji vēsta, ka nesenā izmeklēšanā atklājies, ka žurkas un peles tiek nogalētas ar gāzes palīdzību vai sasaldētas dzīvas.

Pagaidām gan grūti spriest, vai protesta akcija sniegs vēlamos rezultātus, taču Stodenas parādīšanās tajā likusi saausīties gan žurnālistiem, gan fotogrāfiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!