Foto: DELFI.EE/Ilmar Saabas
Šajā pavasarī Igaunijas medijus un sabiedrību pamatīgi sašūpoja ziņa, ka šķirties nolēmis viens no turīgākajiem kaimiņvalsts cilvēkiem Oļegs Osinovskis (attēlā). Tagad tapis zināms, ka miljonāra dzīvē, iespējams, ienākusi jauna mīlestība – meitene no Latvijas.

Igaunijas izdevums LP nedēļas izskaņā publicējis interviju ar Osinovska sievu Irīnu, kura pastāstījusi gan par attiecībām ar Oļegu, gan 30 gadus ilgušo laulību un šķiršanās procesu.

Tāpat Osinovska laulātā draudzene netieši apstiprinājusi LP rīcībā esošo informāciju, ka Oļega jaunā izredzētā ir 26 gadus vecā Anastasija Udalova no Latvijas.

"Man ir žēl, ja viņas vārds jau ir tik publiski zināms," intervijā atzinusi Osinovska kundze, bet uz jautājumu, vai pati ir tikusies ar meiteni, atbildējusi ar striktu nē.

Anastasijas Udalovas vārds publiskajā telpā izskanējis jau agrāk – šajā pavasarī viņa tika apstiprināta VAS Latvijas autoceļu uzturētājs valdes locekles amatā, bet pērn Udalovas vārds parādījās Delfi publikācijā par Uģa Magoņa kukuļošanas lietu un tās iespējamo saistību ar Osinovski.

Iepriekš Anastasija bija kopā ar Saeimas deputātu Andreju Elksniņu, kurš, iespējams, palīdzējis Osinovskim pēc Magoņa aizturēšanas izvēlēties advokātu. Savukārt jaunās sievietes māte figurēja kā Daugavpils vietējā medija Gorod.lv īpašniece. Šo portālu TV3 raidījums Nekā personīga minējis kā Elksniņa kontrolē esošu izdevumu.

Pērnā gada izskaņā Anastasija sarunā ar Delfi atteicās komentēt, vai ir pazīstama ar Osinovski, bet Delfi Izklaides mēģinājumi sazināties ar viņu pēc ziņām par Osinovska šķiršanos un runām par abu iespējamajām attiecībām bija neveiksmīgi.

Kā liecina Satiksmes ministrijas mājas lapā pieejamā informācija, Udalova ir absolvējusi Rēzeknes poļu vidusskolu. Studējusi Rīgas Stradiņu universitātes Juridiskajā fakultātē, ieguvusi sociālo zinātņu bakalaura grādu tiesību zinātnēs.

Tāpat viņa studējusi Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultātē Starptautiskās ekonomikas un komercdiplomātijas bakalaura studiju programmā.

Šobrīd turpina studijas Rīgas Stradiņa universitātes Juridiskajā fakultātē tiesību zinātnes profesionālā maģistra studiju programmā, kā arī studē Latvijas Universitātes Pedagoģijas, psiholoģijas un mākslas fakultātē, psiholoģijas profesionālā bakalaura studiju programmā.

Līdzšinējā darba pieredze viņai bijusi zvērināta advokāta Saulveža Vārpiņa birojā, Rīgas domē, kā arī šobrīd strādā par VAS Latvijas autoceļu uzturētājs Iepirkumu daļas vadītāju.

Ziņas par Osinovska laulības šķiršanu Igaunijas medijos pārādījās aprīlī. Pats miljonārs, komentējot notikušo, igauņu presei atzina, ka sieva Irīna vēl aizvien ir viņa tuvākais cilvēks un 30 kopā pavadītie gadi, kuru laikā pasaulē nākuši divi dēli, ir skaistākais laiks viņa mūžā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!