Foto: Vida Press
Tiem, kas fano par amerikāņu sabiedrības dāmu un šovu zvaigzni Kimu Kardašjanu (attēlā), nekad nenākas vilties – formīgās pēcpuses īpašniece ik mīļu brīdi publiski izrāda visu, kas viņu padarījis par pasaules mēroga zvaigzni.

Kardašjanas slavas pamatā ir ķermeņa daļu, kas parasti tiek slēptas zem drēbju kārtas un atkailinātas tikai privātajā telpā, publiska demonstrēšana. Šonedēļ vispārēju mediju un pielūdzēju sajūsmu raisījuši šovu zvaigznes krūtsgali.

Visur, kur vien seksīgā dibena īpašniece dodas, viņu sagaida prāvs fotogrāfu pūlis, un Kardašjana cītīgi rūpējas, lai interese par viņu nerimtu. Tas tiek panākts ar iespīlēšanos ļoti neērtos, bet seksīgos tērpos, kas izceļ valkātājas ķermeņa formas.

Arī svaigākais Kardašjanas iznācies sabiedrībā palicis ne bez ievērības. Tabloīdos publicēti foto, kuros šovu zvaigzne iemūžināta, iznākam no kādas Losandželosas klīnikas.

Šoreiz fotogrāfu sajūsmu raisījuši Kimas pupiņi – sieviete bija pamanījusies apvilkt pieguļošu plāna auduma topiņu, no kura lepni izspiedās viņas spicie krūtsgali.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!