Foto: Instagram.com/simonegatelyhealth/
Sociālo tīklu lietotājus un medijus sajūsminājusi ļoti iedvesmojoša piecu bērnu māte. 34 gadus vecā britu daiļava Simona Geitlija (attēlā) no Vestjorkšīras var lepoties ar labi trenētu augumu un izcilu fizisko formu.

Britu mediji vēsta, ka Simona laidusi pasaulē piecus bērnus. Vecākajai meitai ir deviņi gadi, savukārt jaunākajai atvasei nesen apritēja divi gadiņi.

Lai gan Simona iznēsājusi piecus mazuļus, viņas augums joprojām izskatās jauneklīgs, tvirts un nekas neliecina par to, ka viņa būtu daudzbērnu mamma.

Simona ir fitnesa fanātiķe – sieviete ceļas piecos no rīta, lai pavingrotu. Tiesa, sieviete nenīkst stundām ilgi sporta zālē. Treniņus viņa bieži vien veic mājās. Talkā tiek ņemti arī bērni – viņa cilā savas atvases, lai audzētu muskuļus.

Tāpat iedvesmojošā māmiņa iecienījusi garas pastaigas. Kā medijiem pastāstījusi Simona, viņa tajās dodas kopā ar bērniem. Viņas mazuļi jau no agras bērnības ir pieradināti pie veselīga dzīvesveida un sportiskajām aktivitātēm.

Simona apgalvojusi, ka sportiskās aktivitātes netraucē viņai rūpēties par saviem bērniem. Kā stāstījusi sieviete, viņa mājās sporto kopā ar atvasēm un uz zāli parasti dodas pašā rīta agrumā, kad vīrs un mazuļi vēl guļ.

Britu daiļava stāstījusi, ka jūtas ļoti laimīga un pilnībā apmierināta ar savu izskatu – viņas ķermenis ir vislabākajā formā, kādā jebkad agrāk tas bijis. Turklāt savs labums no tā tiek arī ģimenei – ja mamma ir priecīga, arī vīrs un bērni ir priecīgi.

Simona vēlas lauzt stereotipu, ka sievietēm, kuras iznēsājušas vairākus bērnus, jāsamierinās ar izstaipītu vēderu, strijām un celulītu. Viņasprāt, ar treniņiem iespējams atgūt labu formu un tvirtas auguma aprises.

Nesen iedvesmojošā piecu bērnu mamma piereģistrējusies sociālajā tīklā "Instagram". Viņa sola publicēt bildītes un sižetus, lai arī citas varētu ņemt piemēru, kā uzturēt sevi labā formā.

Image is copyright. Being the shape, size and weight you want to be is always going to be a big challenge. There are so many factors that make it almost too hard to achieve... We are faced with constant decisions on what food choices to make and activity to take. However we are more often distracted and redirected by the messages all around us from society. From food advertising which cleverly remind us that we need to eat even if we are not hungry to the store offers which make us buy certain foods. It's good to be mindful of all of these messages around us that we may not be aware of how we are being swayed into making certain food choices based on what we watch on TV or which billboard you glance at. Set your own boundaries and make your own goals in a world that makes it hard to do this and regain control. 💗 #motivation #fitspo #health #abs #6pack #bodygoals #fitspiration #weightloss #diet #nutrition #workout #transformation #fitfam #fitmom #fitmum #fitnessmotivation #fitness #fitnessmodel #gymaddict #gains #gainz #goals #bbg #muscles #fit #fitgirls #dontgiveup #beachbody #girlswholift #exercise

A photo posted by Simone Gately Official (@simonegatelyfitmum5) on Jan 3, 2017 at 3:54pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!