Foto: Publicitātes foto
Noskaidroti desmit skaisti un talantīgi jaunieši no dažādām pilsētām Latvijas austrumos, kuri jau augustā cīnīsies par tituliem konkursā "Miss&Mister Show 2016". Tas būs unikāls projekts, kas apvienos vairāku Latgales pilsētu skaistuma konkursus vienā krāšņā šovā.

Kā "Delfi Izklaidei" skaidro konkursa pārstāve Kristina Viļuma, "Miss&Mister Show 2016" ir jau labi zināmais "Mis un Misters Rēzekne", kas savā piektajā jubilejas gadā atdzimis ar jaunu vērienu.

"Nosaukums ir pamainīts, jo tajā piedalās ne tikai jaunieši no Rēzeknes. Ir cilvēki no Gulbenes, Balviem. Principā tas apvieno jauniešus no visas Austrumlatvijas," skaidro Kristina.

Projekta mērķis ir sniegt iespēju jauniem cilvēkiem no Latgales demonstrēt savus talantus un dotības uz lielās skatuves. Tas sniedz viņiem iespēju strādāt ar Latvijā atzītiem un sabiedrībā pazīstamiem profesionāļiem: horeogrāfiem, fotogrāfiem, stilistiem, frizieriem, imidža dizaineriem un vokālajiem pedagogiem.

Konkursa fināls notiks 7. augustā Latgales vēstniecības "GORS" lielajā auditorijā. Dalībniekus vērtēs kompetenta žūrija, bet uzvarētāju pāris tiks apbalvots ar dārgakmeņu kroni, scepteri un titula lentām.

Zināms, ka par tituliem cīnīsies piecas meitenes un pieci puiši: Aleksandrs Rezvovs, Deniss Jerjomins, Edgars Visockis, Raivis Šustovs, Sandijs Bukšs, Diāna Bogdanova, Estella Zaharkeviča, Evelīna Stepule, Valērija Burova un Zaiga Koroševska.

Starp viņiem gan grimētāji, tērpu dizaineri un topošie aktieri, gan daudzsološi studenti, sporta entuziasti, dejotāji un topošie uzņēmēji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!