Foto: Publicitātes foto

Lai arī šova "Precētie pret brīvajiem" laikā ekrānā neviens pāris tā īsti neizveidojās, aizkadrā noticis kāds negaidīts romantisks pavērsiens. Sestās sērijas zvaigzne, smukā medicīnas studente Kristīne Zaezerska (attēlā pa kreisi), filmēšanas laikā iepazinusi puisi, ar kuru nu jau dzīvo kopā.

Medicīnas studente Kristīne no Ludzas krāpnieku šova fanu atmiņā palikusi kā blonda daiļava, kura, lai atmaskotu, kurš no puišiem melo, iztaustīja viņu pulsu, jo melojot tas paātrinoties.

Metode nostrādāja perfekti – Kristīne atšifrēja, ka brīvais ir Sandris. Tiesa, ar šo puisi gan viņai nekas vairāk neizveidojās, taču "Delfi Izklaides" rīcībā nonākusi informācija, ka medicīnas studentei izveidojies romāns ar filmēšanas laikā iepazīto operatoru.

"Jā, tā tiešām ir," sarunā ar "Delfi Izklaide" notikušo nenoliedz Kristīne. Šova dalībniece apstiprina arī faktu, ka jau uzsākusi kopdzīvi ar operatoru. Simpātiskā meitene ir gandarīta, ka dalība skandalozajā šovā viņai izvērtusies tik negaidīti veiksmīga.

"Šī iepazīšanās ir mana galvenā balva," gandarīta Kristīne, kura par puišu atšifrēšanu spēlē tika arī pie dāvanu kartes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!