Foto: DELFI

Starp meitenēm, kuras valdzina puišus šova "Netīrās dejas" ietvaros, ir kāda TV skatītāju jau redzēta seja. Tā ir Laura Zablocka (attēlā) – meitene, kurai februārī izveidojās daudzsološas attiecības pēc dalības eksperimentā "Pirmais skūpsts". Diemžēl mīlas stāsts, kas ekrānā sākās tik cerīgi, beidzās ne visai tīkami.

"Bez Tabu" Valentīna dienas eksperiments Laurai noslēdzās pat ļoti cerīgi. Topošā fitnesa trenere pēc ekrāna skūpsta rada kopīgu valodu ar valmierieti Aigaru, un abi izlēma par labu kopīgam randiņam. Pēc tā bučošanās spēlē tapušais pāris pauda vēlmi attiecības turpināt, bet nācija gavilēja par to, ka televīzijai atkal izdevies savest kopā divus jaukus mīlniekus.

Pēc kameru izslēgšanas daudzsološā ainiņa iezīmējusies citās krāsās. "Jā, no sākuma likās, ka puisis ir tiešām normāls. Taču ir tā, ka kompānijā un, no malas skatoties, nekad nepateiksi, kāds cilvēks ir patiesībā," sarunā ar "Delfi Izklaide" atklāti par romānu ar februāra šovā iepazīto Aigaru stāsta Laura.

Abi turpinājuši satikties arī pēc mīlas spēles, un pirmajā brīdī viss tiešām šķitis labi. Problēmas sākušās, attiecībām nonākot mazliet dziļākā gultnē.

"Izrādījās, ka viņš ir diezgan dīvains. Priekš saviem gadiem šis puisis likās galīgi neizaudzis. Pēc skata to nepateiksi. No viņa nāca kaut kādi ērmoti jociņi, turklāt viņa dzīves uztvere..." atmiņās gremdējas "Netīro deju" dalībniece.

Meitene, kuras kaislība ir dzejas rakstīšana, sapratusi, ka ārpus ballītēm viņai ar šo puisi gluži vienkārši nav, par ko runāt. Lauru tas pamatīgi samulsinājis, jo galu galā Aigars bijis pieklājīga vecuma puisis, ne kāds padsmitnieks, kam varētu būt ballītes vien prātā. Meitene sapratusi, ka nevēlas veidot nopietnas attiecības ar puisi, ar kuru gluži vienkārši nespēj komunicēt par neko ārpus tusiņiem.

"Mums tā domāšana galīgi nesakrita. Ļoti pat atšķīrās. Varbūt kādā ballītē patusēt ar viņu var, bet iedziļināties sarunās vai normāli runāt par dzīvi diemžēl ne.

Viss beidzās ļoti interesanti. Šo draudzību jau esmu pilnībā nogriezusi," nopūšas Laura. Tiesa, nelāgā pieredze nav atturējusi viņu no laimes izmēģināšanas jaunā attiecību šovā – blondā daiļava ir viena no piecām, kas cīnās par dejotāja Aināra sirdi šovā "Netīrās dejas".

"Pārāk mazs un ierūsējis man tas draugu loks. Tie puiši, kas ikdienā apkārt, jau nemainās, tāpēc šovs man ir iespēja," motivāciju pusgada laikā startēt jau otrajā iepazīšanās spēlē atklāj Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!