Foto: DELFI

Dienā pēc šova "Netīrās dejas" Latvijas galvenais sarunu temats ir Aināra un Evelīnas maigošanās pirmajā vakarā. Izbalsotā Laura Zablocka (attēlā ar Aināru) "Delfi Izklaidei" atklāj, ka pati izteikusi vēlmi pamest spēli, jo liktenīgajā vakarā bijusi neķītrību aculieciniece. Pats trakākais ekrānā nemaz nav parādīts.

Kā atklāj Laura, viņa vakarā, kad Evelīna dīķī pavedināja Aināru, bija izgājusi pasēdēt uz sava numuriņa balkona, no kura tieši paveras skats uz dīķi. Tādējādi meitene neviļus kļuvusi par aculiecinieci mīlas priekiem, kas zināmu apsvērumu dēļ ekrānā nemaz nav parādīti.

"Es to visu redzēju no balkoniņa. Evelīna uzvedās ļoti uzspēlēti, viņa par katru cenu gribēja parādīt puisim, kā viņa var pa pliko.

Puisis "ļoti skaisti" novilka viņai biksītes un aizmeta. Arī pats izģērbās pilnīgi pliks," nakts notikumus atceras Laura. Meitene apstiprina to, ka Ainārs it nemaz nav kautrējies no apkārt esošajām kamerām – visi interesenti varējuši aplūkot viņa mantību.

"Abi bija pilnīgi pliki, saspiedušies ar krūtīm un saviem "atribūtiem"," tālākos notikumus atceras Laura. Jau pirmajā vakarā ieraugot ko tādu, meitene pieņēmusi lēmumu no šova izstāties. Laura uzsver, ka aiziešana bijusi viņas pašas vēlme – meiteni teju "traumējis" redzētais, un viņa sapratusi, ka nav gatava pati parakstīties uz ko tādu.

"Nākot uz šejieni, es tiešām domāju, ka tas ir īsts attiecību šovs, naivi cerēju te kaut ko atrast. Bet es sevi tomēr drusku cienu, man nav vajadzības piedalīties šāda veida cīņā. Izģērbties televīzijā?

Tas ir par daudz, šiem cilvēkiem acīmredzot nav nekādas morāles. Un puisis izskatās atnācis šeit vienkārši, lai izrādītos, parādītu, ko viņš māk un var.

Es tāda neesmu. Ja nav, tad nav. Lai arī šovā parādīja, ka mani sūta mājās, patiesībā es pati izteicu vēlmi braukt prom," atklāj pirmā meitene, kas pamet "Netīrās dejas". Viņa izsaka versiju, ka Ainārs, spēlei turpinoties, kļūs par īstu spēļmantiņu Evelīnas rokās.

"Tas puisis ir nekāds. Viņš galīgi nav cīņas vērts. Es nezinu, vai puisim te vispār ir viedoklis un kāda teikšana. Evelīna lai dara, kā grib. Bet ja viņa dara šādi, viņai nav ne morāles, ne robežu, ne patiesībā arī saprašanas," skarbi Evelīnu vērtē sākotnējā konkurente.

Meitene gan izsaka pieņēmumu, ka, izbaudījis visu Evelīnas piedāvājumu, Ainārs visdrīzāk vairs nebūs ieinteresēts un noslēgumā izvēlēsies kādu citu – kura vēl nebūs pilnībā atdevusies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!