Foto: Kadrs no video
Skandalozās attiecību spēles "Netīrās dejas" kārtējās sērijas gaidās publicēts video fragments no kaislībām, kas šobrīd risinās filmēšanas laukumā. Lietuvas Druskininkos valda visai saspringta situācija, jo meitenes, cīnoties par Roberta sirdi, sakāvušās.

Roberta meitenes līdz šim šķita vismierīgākās no trim šova dāmu kompānijām, taču nu skaidrs, ka iespaids bijis maldīgs.

Kā atklāj video no Druskininkiem, krīzi izraisījis sarkanmatainās pavāres Elīnas atklājums, ka kāda no konkurentēm ar šķērēm sagraizījusi viņas izejamo kleitiņu. Meitene uzreiz metusies virsū blondajai Ketijai, ar kuru dzīvo vienā istabiņā un kurai visdrīzāk varētu būt piekļuve viņas skapim.

Elīna iejaukusies Ketijas un Roberta deju mēģinājumā, rupji iebelžot aizdomās turētajai un pagrūžot prom no puiša. Ketija gan metusies taisnoties, bet Elīnu tas tikai uzkurinājis – sarkanmate sākusi zākāt blondo istabas biedreni arī par dvieļu izmētāšanu.

Abas kārtīgi izkliegušās, kā rezultātā Ketija sākusi raudāt, bet Roberts nav izturējis un paziņojis, ka dāmām pašām jātiek galā.

Elīna nolamājusi Ketiju vārdiem, ko šova veidotāji cenzējuši ar pīkstienu, un nodēvējusi par "sīko blondīni", bet plūkšanās karstumā pagrūdusi tik stipri, ka Ketija vēkšpēdus ievēlusies baseinā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!