Foto: Vida Press
Viens no amerikāņu TV šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kimas Kardašjanas (attēlā) lielākajiem lepnumiem un slavas kaldinātājiem ir viņas diženais dupsis. Šī viņas ķermeņa daļa, protams, tiek īpaši lutināta un lolota, bet nereti dibentiņam tomēr nākas ciest.

Tabloīdi vēsta, ka Kardašjana savā mobilajā aplikācijā šonedēļ padalījusies ar video, kurā faniem atklājusi satraucošu noslēpumu – laiku pa laikam viņai tiek veiktas injekcijas dupsī.

Tiesa, daiļaviņa uzreiz taisnojusies, ka viņas pēcpuse esot dabas dota, ne mākslīgi uzlabota. Sieviete apgalvojusi, ka viņai dibenā tiek špricētas zāles, ar kurām tiek ārstēta hroniska ādas slimība.

Kardašjana skaidrojusi, ka pirms vairākiem gadiem viņai atklāta psoriāze jeb zvīņēde. Šo ādas kaiti nav iespējams pilnībā izārstēt, tādēļ Kimai laiku pa laikam dupsī injicē steroīdo hormonu kortizonu, lai slimība nesaasinātos.

Kā stāstījusi daiļava, tas arī, iespējams, ir iemesls, kādēļ izplatījušās baumas, ka viņas izdaudzinātais dupsis nav īsts. Pēc katras injekcijas dibens adatas dūruma vietā nedaudz piepampstot.

Pirms vairākiem gadiem Kimai gadījies nelāgs misēklis. Viņa pēc šīs procedūras izgājusi sabiedrībā ļoti pieguļošā minikleitā, kas izcēlusi pampuma vietu. Kardašjana ir pārliecināta, kad tad arī sākušās baumas, ka viņai pēcpuses apaļumos ievietoti implanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!