Foto: Vida Press
Publiskajā telpā uzvirmojušas runas, ka izveidojies jauns mīlas pāris – britu autosportistam un F-1 sacīkšu braucējam Lūisam Hamiltonam tiek piedēvēts romāns ar 22 gadus veco kanādiešu izcelsmes modeli Šanteli Braunu-Jangu, kura profesionālajā sfērā pazīstama kā Vinnija Hārlova (abi attēlā).

Ārvalstu mediji vēsta, ka pēdējos mēnešos abi vairākkārt manīti kopā dažādos pasākumos. Zinātāji izdevumam "The Sun" pastāstījuši, ka modele, kura sirgst ar reto vitiligo ādas kaiti, kuras dēļ viņas ķermeni klāj gaiši plankumi, un autosportists savas attiecības pagaidām vēlas paturēt noslēpumā.

Pļāpīgie paziņas, kuras, protams, vēlējušās palikt anonīmas, atklājušas, ka abi tiekas aptuveni trīs mēnešus, taču pāris pagaidām nevēlas savas attiecības padarīt publiskas.

Tiesa, fotogrāfu modrajām acīm nekas nekad nepaslīd garām, un tabloīdi vēsta, ka modele un autosportists šonedēļ kopā izklaidējušies kādā Londonas naktsklubā.

Abi ļoti centušies izvairīties tapt iemūžināti kopā un naktsklubā ieradušies atsevišķi. Savukārt aculiecinieki stāstījuši, ka izklaides vietas telpās abi baudījuši viens otra sabiedrību un arī prom no ballītes devušies kopā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!