Foto: Vida Press
Daudziem joprojām spilgti atmiņā palikusi britu mājsaimniece Sjūzena Boila (attēlā), kura pirms pāris gadiem kļuva par īstu sensāciju – viņa ar savu dziedājumu satricināja pasauli un ar satriecošiem panākumiem piedalījās šovā "Britain's Got Talent".

Tiesa, lai gan šobrīd Boila kļuvusi par miljonāri un sievietei beidzot izveidojušās viņas mūžā pirmās romantiskās attiecības, viņas pagātne slēpj vairākus satraucošus noslēpumus. Tajā skaitā arī bērnībā piedzīvotu vardarbību.

55 gadus vecā Boila šomēnes sniegusi savu pirmo interviju pēc divu gadu pārtaukuma. Sarunā ar izdevumu "The Daily Mail" viņa pastāstījusi, kā šobrīd rit viņas dzīve, kā arī atsaukusi atmiņā dažādus senus notikumus. Viens no tiem – dziedātāja atzinusies, ka tēvs viņu bērnībā sitis.

"Lai gan mans tēvs bija labs cilvēks, viņš bija arī ļoti temperamentīgs. Viņš to apliecināja, nodarot man sāpes.

Viņš tā negribēja, bet es gadiem ilgi nespēju to aizmirst. Kad viņš bija uz nāves gultas, man nācās sāpes atlaist. Tas vienkārši ir jāpieņem, jo tā ir brieduma pazīme," intervijā stāstījusi Boila.

Šī ir pirmā reize, kad sieviete publiski izteikusies, ka bērnībā tēvs viņu fiziski iespaidojis. Pēc intervijas to, ka Boilas tēvam "bijusi smaga roka", reportierim apliecinājis arī kāds tuvs sievietes draugs, kurš vēlējies palikt anonīms.

Tiesa, kā skaidrojusi Boila, lai gan viņai dzīvē ir gan daudz labu, gan ļoti daudz sliktu atmiņu, viņa tomēr cenšas koncentrēt domas uz pozitīvajiem notikumiem, un pēdējo gadu laikā tādu neesot mazums – tā, piemēram, novembra izskaņā iznāks viņas jaunākais albums "A Wonderful World".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!