Foto: Publicitātes foto
Bijušā Valsts prezidenta Gunta Ulmaņa jaunākā atvase – 10 gadus vecā Gunvila, kura nākusi pasaulē politiķa attiecībās ar uzņēmēju Diniju Loru (abas attēlā) – izaugusi par modīgu meiteni.

"Mode mani sāka interesēt jau astoņos gados," žurnālam "Privātā Dzīve" pavēstījusi mazā Gunvila un nav slēpusi – starp viņas mīļākajām nodarbēm ir iepirkšanās.

Viņas mamma atklājusi, ka reizi mēnesī abas pavada dienu kopā bez jebkādiem traucēkļiem, un vienmēr šis laiks beidzoties ar "šopingu".

"Meita ir vēl lielāka "šopinga dāma nekā es," atklāj veikala "Upes pērle" īpašniece, kura iepērkoties dod meitai izvēles iespējas, tomēr bez mātes akcepta lietas iegādātas netiek.

Runas, ka Ulmanim, kurš ilgāk nekā 50 gadus ir precējies ar Ainu Ulmani, ārlaulībā dzimusi meitiņa, uzvirmoja jau 2010. gadā. Trīs gadus vēlāk viņš ieradās uz mazās Gunvilas bērnudārza izlaidumu, un tad arī žurnāls "Kas Jauns", atsaucoties uz citu vecāku novērojumiem, vēstīja – bērns, kas uzskatīts par bijušā prezidenta "mazmeitiņu", patiesībā ir viņa meita.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!