Foto: Instagram.com/richkidsofbritain/
Mūsdienās turība tiek mērīta ne tikai naudas un īpašumu izteiksmē, bet arī "Instagram" sarkanajās sirsniņās jeb "laikos", un tikai tas dēvējams par īstu bagātnieku, kurš gana plaši zīmējas ar savu dižmanīgo dzīvesveidu.

Popularitāti izpelnījušies neskaitāmi "Instagram" foto blogi, kuros tiek apkopotas dažādu zemju turīgo ļaužu dzīvesstila bildītes. Briti nav izņēmums – arī šī pasaules reģiona naudasmaisi labprāt dižojas ar to, ko var nopirkt par naudu.

Vizuālajam blogam "Rick Kids of Britain" ir vairāk nekā 84 tūkstoši sekotāju, kas nebeidz vien jūsmot par Lielbritānijas jauniešu vērienīgajām izklaidēm, bildītēs iemūžināto greznību, luksusu un vērienu, ar kādu tiek notrallināta nauda.

Luksusa klases automobiļi, tuvi un tāli ceļojumi, vāļāšanās eksotiskās pludmalēs, ballītes uz privātās jahtas, gozēšanās izmeklētā sabiedrībā un dārgu zīmolu štātītes – tie ir tikai daži no labumiem, kas turīgākajiem britiem šķiet pavisam ikdienišķi un ierasti.

Tiesa, arī bagātajiem mēdz būt savas likstas jeb "pirmās pasaules problēmas". "Brokastīs dzeru tēju un nespēju izlemt, kuru auto šodien izvēlēties," vēsta kāds rūpju nomākts bagātnieks un vairāku spēkratu īpašnieks, kurš nespēj atrisināt šo samilzušo problēmu, tādēļ nolēmis par to pasūdzēties sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!