Foto: DELFI

Drīzumā Lietuvā sāksies izpildītāju cīņa par tiesībām doties uz "Eirovīzijas" starptautisko dziesmu konkursu, un šogad šajā sacensībā piedalīsies arī latviešu dziedātāja Samanta Tīna (attēlā).

Lietuvas konkursā cīņu uzsāks 50 dalībnieki, un starp viņiem ir arī Samanta. Viņa startēs duetā ar Lietuvā populāro Tadasu Rimgailu, ar kuru sadziedājās kaimiņvalsts televīzijas projektā "Zvaigžņu dueti".

Atgādinām, ka Samanta jau vairākkārt piedalījusies Latvijas eirodziesmu atlasēs, bet viņai neizdevās iegūt nepieciešamo atbalstu. Īpaši nepatīkams Tīnai bija 2012. gada konkurss, kad, paziņojot rezultātus, fināla vadītājs Valters Frīdenbergs sapinās tekstā, uz brīdi liekot saprast, ka Tīna un viņas dueta partneris Dāvids Kalandija ir uzvarējuši, lai gan izrādījās, ka triumfējusi Anmary.

Pērn Samanta piedalījās dziesmu un izpildītāju konkursā "Supernova", bet pusfinālā viņa pārsteidza savus fanus, paziņojot, ka no cīņas izstājas.

"Trīs reizes pēc kārtas esmu bijusi tuvu uzvarai. Protams, gribas, un domāju, ka katram mūziķim tas ir sava veida izaicinājums un ambīcija – būt uz lielās skatuves un pārstāvēt valsti. Tas ir milzīgs gods, un katram to gribas," pirms gada sarunā ar "Delfi Izklaidi" atzina Tīna, par kuru jau no sestdienas, 7. janvāra, varēsim turēt īkšķus Lietuvas "Eirovīzijas" dziesmu konkursā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!