Foto: Vida Press

Amerikāņu sabiedrības dāma un TV šovu zvaigzne Kima Kardašjana dedzīgi ķērusies klāt savas popularitātes spodrināšanai – daiļava pēc vairāku mēnešu klusēšanas atkal atgriezusies apritē un jau priecē ar pikantērijām.

Ārvalstu mediji ievērību izpelnījušies preses fotogrāfu uzņemti kadri, kas pirms pāris dienām tapuši Ņujorkā. Bildēs redzama Kima un viņas pusmāsiņa Kendela Džennera (abas attēlā), kuras, ka vēsta tabloīdi, bijušas ceļā uz "Oušena bandas" jaunākās filmas "Ocean's 8" uzņemšanas laukumu.

Ne bez ievērības palicis fakts, ka Kima bija tērpusies visnotaļ pavedinošā apģērbā – pieguļošā caurspīdīga auduma kleitā, kas ļāvusi novērtēt miesaskrāsas bišeles, ko Kardašjana bija pavilkusi zem tērpa.

Kā vēsta ārzemju mediji, Kimai filmā uzticēta pavisam epizodiska lomiņa un līdz ar viņu tajā piedalās arī citas šovbiznesa zvaigznes – viņas pusmāsa Kendela, dziedātāja Rianna un citas spožas personības.

Tāpat filmā, kas uz lielajiem ekrāniem iznāks 2018. gadā, piedalās labi zināmi aktieri – Mets Deimons, Sāra Polsone, Keita Blanšeta, Anna Hataveja, Sandra Bulloka un daudzi citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!