Foto: Shutterstock
Brīvas attiecības starp jaunām, pievilcīgām meitenēm un turīgiem kungiem gados jeb tā dēvētajiem "cukura tētukiem" mūsdienās nav nekas neierasts, un šādu attiecību modeli labprāt piekopj arī 18 gadus vecā studente Vinnija Meja no Toronto.

Par inženierzinātņu studenti Vinniju raksta tādi izdevumi kā "The Daily Mail", "Mirror" un daudzi citi. Viņa publiski izklāstījusi savu dzīvesstilu, un tas raisījis pretrunīgu reakciju. Daži pauduši nosodījumu, savukārt citi – sapratni.

Lai gan Vinnijai ir draugs, 19 gadus vecais students un viesmīlis Meisons Čailtons, pirms pāris mēnešiem viņa piereģistrējusies "cukura tētukiem" un "cukura mazulītēm" paredzētā iepazīšanās portālā. Drīz vien uzradušies pirmie sponsori, kuri izrādījuši par viņu interesi. Kas svarīgi – meitenes puisis pret to neiebilst.

Tiesa, Vinnijas gadījums ir īpašs – viņa turīgajiem kungiem piedāvā platoniskas attiecības un draudzību bez intimitātes. Savukārt pretī tie viņai sniedz dārgas dāvanas un naudu.

Meja ar "cukura tētukiem" draudzējas vien četrus mēnešus, bet viņa jau pamanījusies nopelnīt aptuveni trīs tūkstošus Kanādas dolāru, saņemt kaudzi dārgu dāvanu, kā arī vairākkārt apmeklēt šikus restorānus un vīnotavas.

"Daži no viņiem jau gadiem ilgi satiekas ar "cukura mazulītēm" un viņu vajadzībām tērē tūkstošus. Esmu prātojusi, kā viņiem no sievām izdodas to visu noslēpt – arī iztērētās naudas summas. Bet viņiem, iespējams, ir tik ienesīgi darbi, ka daži tūkstoši viņiem ir kā sīknauda," "The Daily Mail" citējis Vinniju.

Tāpat jaunā dāma skaidrojusi, ka viņas mīļotais puisis sākumā bijis manāmi pārsteigts, ka viņa meitene sākusi tikties ar sponsoriem, bet drīz vien to pieņēmis.

"Es biju ļoti norūpējusies, kā to pateikšu Meisonam. Sākumā viņam bija iebildumi, bet tagad viņš joko, ka esmu "dārga meitene". Bet es vismaz sev nopelnu naudu," sacījusi studente.

Savukārt viņas mīļotais Meisons pieļāvis, ka kādreiz Vinnijai varētu doties līdzi uz randiņu ar "cukura tētuku".

Piereģistrēties iepazīšanās portālā Vinniju pamudinājusi kāda viņas draudzene, kura arī piekopj līdzīgu attiecību modeli un jūtas ļoti apmierināta ar dzīvi, jo sponsori viņai snieguši iespēju pamest darbu "Makdonaldā".

Kā sacījusi Vinnija, lielākā summa, kādu viņa saņēmusi par vienu randiņu, esot 750 Kanādas dolāru. Tiesa, viņa no sponsoriem saņēmusi arī drēbes, dizaineru somiņas un pat jaunu "iPhone" viedtālruni. Savukārt "cukura tētuku" doto naudiņu Vinnija apnēmusies krāt, lai apmaksātu inženierzinātņu studijas.

"Es šaubos, ka varētu kādā no viņiem iemīlēties. Es viņus uztveru kā mentorus vai draugus, jo dienas beigās viņi ir un paliek tikai un vienīgi mani finansiālie atbalstītāji," piebildusi Vinnija.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!