Foto: Vida Press
Holivudas aktrise, savulaik populārā jauniešu seriāla "The O.C." zvaigzne Miša Bārtone (attēlā) šonedēļ piedzīvojusi sabrukumu un nogādāta slimnīcā, vēsta ārvalstu mediji.

Vienmēr modrais slavenību dzīvi atspoguļojošais izdevums "TMZ" ziņo, ka ceturtdienas rītā 31 gadu vecā Bārtone, kura dzīvo savrupnamā Holivudas pievārtē, pamatīgi satraukusi savus kaimiņus.

Aktrise, tērpusies vienā kreklā un kaklasaitē, uzvedusies kā aptrakusi – viņa, pārkārusies pāri sava nama sētas žogam, nelāgi bļaustījusies un izkliegusi dažādas nesakarīgas frāzes par pasaules galu, kā arī ķērkusi, ka viņas mamma esot ragana.

Satrauktajiem kaimiņiem radušās aizdomas, ka aktrise ir narkotisko vielu reibumā, un tie izsaukuši policiju. Likumsargi "TMZ" apstiprinājuši, ka Bārtone pēc šī incidenta nogādāta psihiatriskajā klīnikā.

Tiesa, šī nav pirmā reize, kad viņa nogādāta ārstniecības iestādē. Tā, piemēram, 2009. gada vasarā viņa pret savu gribu tika ievietota psihiatriskajā slimnīcā, jo aktrises draugi un radi bija uztraukušies, ka viņa varētu izdarīt pašnāvību vai kā citādi sev nodarīt pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!