Foto: Fishki.net
Diskotēka – tā ir ne tikai laba iespēja noslīpēt danču kurpes un citiem atrādīt mūzikas videoklipos noskatītas deju kustības, bet arī satikties ar sen neredzētiem draugiem, iedzert pa mēriņam un atrādīt jaunākās štātītes.

Diskotēkas lielā cieņā ir arī Krievijas mazpilsētās un miestos, un populārais šīs zemes izklaides portāls "Fishki.net" plašākas sabiedrības novērtējumam jau atkal sniedzis kārtējo kolorīto foto apkopojumu, kurā visā krāšņumā iespējams novērtēt provinces ballīšu labākās tradīcijas.

Galerijā iekļauti seni un ne tik seni un visnotaļ uzjautrinoši kadri, kas tapuši pēc gadsimtu mijas un spilgti raksturo ierastas ainiņas, kas novērojamas vietējo ciemu diskotēkās.

Stiprā dzimuma pārstāvji, pošoties uz ciema disenīti, labprāt tērpjas savā vislabākajām treniņtērpā, kam tiek pieskaņotas uzspodrinātas balles kurpes. Savukārt daiļavas pieturas pie parbaudītām puišu skatienus piesaistošām vērtībām – īsiem bruncīšiem.

Tālakais jau ir katra paša ziņā – mesties jestros dančos vai tomēr laiku īsināt, uz riņķi padodot divlitrīgo plastmasas alus pudeli, sarunās un pīppauzēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!