Foto: Vida Press
Slaveno Kardašjanu trejmāsiņu Kimas, Hlojas un Kortnijas patēvs, bijušais sportists un olimpiskais čempions desmitcīņā Brūss Dženners, kurš 2015. gadā veica dzimuma maiņas operāciju un kopš tā laika dēvējams par Keitlīnu (attēlā), atkal žēlojas, ka ģimene no viņa esot novērsusies.

Keitlīna jau agrāk publiski sūkstījusies, ka radinieki pēc dzimuma maiņas operācijas viņu atstājuši novārtā. Šonedēļ publicēts Kardašjanu ģimenes realitātes šova jaunākās epizodes tīzeris, kurā sieviete atzinusies – viņa joprojām izjūt neaprakstāmu vientulību.

Kā liecina videoklips, Keitlīna uzaicinājusi pie sevis ciemos pameitu Hloju. Abas malkojušas vīnu un skaidrojušas attiecības.

"Man ir sajūta, ka pēdējā pusotra gada laikā visi no manis ir ļoti atsvešinājušies. Dienu pēc dienas, mēnesi pēc mēneša man neviens nezvana un neliekas par mani ne zinis. Kaut vai vienkārši piezvanīt un pavaicāt, kā man klājas – neviens to nav darījis.

Nevilšus es sāku sev uzdot jautājumu, vai tas ir tāpēc, ka mainīju dzimumu. Vai es viņiem vairs nepatīku? Es gribu saprast, ko es izdarīju nepareizi, ko es izdarīju pareizi, un turpināt dzīvot uz priekšu," savas bēdas pameitai sūdzējusi Keitlīna.

Tāpat Keitlīna piebildusi, ka, būdama Brūss, ieguldījusi daudzus savas dzīves gadus, lai audzinātu Hloju un viņas māsas, bet tagad viņai ir sajūta, ka neviens to nenovērtē.

"Es 23 gadus no sava mūža veltīju tev un mūsu ģimenei. Es biju kopā ar jums gan labajās, gan sliktajās dienās, izgāju cauri periodam, kad tu pieaugi un slepus mēģināji izlavīties no mājas," atmiņās gremdējusies Keitlīna.

Savukārt Hloja skaidrojusi, ka viņai gluži vienkārši pietiekot pašai savu problēmu un nav laika uztraukties par citu likstām.

"Es joprojām tevi atceros kā Brūsu. Tas, ka tu vairs neesi manā dzīvē, ir liels trieciens, jo man tika atņemts mans patēvs – vīrietis, kurš mani uzaudzināja, man gluži vienkārši tika atņemts. Neviens man nedeva izvēles iespējas," savu nostāju paudusi Hloja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!