Foto: Vida Press
Pārsteigumu pilnus noslēpumus turpina atklāt arvien lielāku popularitāti Krievijā gūstošais TV šovs "Noslēpums par miljonu". Jaunākajā pārraidē viesojās krievu dziedātājs Sergejs Čelobanovs, kurš ļāva ielūkoties ainiņās no pašas Krievijas estrādes primadonna Allas Pugačovas guļamistabas.

Čelobanova slavas laiks bija deviņdesmitie gadi, kad slaidais puisis ar blondajiem matiem kļuva par daudzu meiteņu apbrīnas objektu. Par iecelšanu slavas saulītē Sergejam jāpateicas tieši Pugačovai.

Pugačova un Čelobanovs iepazinās 1990. gada rudenī. Tobrīd 29 gadus vecais Sergejs nebija pats iekārojamākais vīriešatips – viņš bija tikko iznācis no cietuma, daudz dzēra, bija precējies. Arī tobrīd 41 gadu vecā Pugačova bija precētas sievas statusā – viņa jau piecus gadus bija producenta Jevgēņija Boldina dzīvesbiedre.

Raidījumā Čelobanovs atklājis nianses par pirmo nakti, kad abi iepazinušies. Notikumi bijuši vētraini, tie risinājušies strauji: "Atceros, ka pamodos uz maza dīvāniņa. Viss, kas man bija mugurā, bija viens zābaks. Uz sejas man bija lūpu krāsas pēdas, bet nevaru apgalvot, ka tās bija primadonnas. Dzīvoklī bija arī Arkādijs (mūziķis Arkādijs Ukupņiks) un vēl kāda sieviete."

Iepazīšanos četrotne nosvinējusi ar vērienu: "Es atceros, ka iepazīšanos mēs pamatīgi noskalojām... Viss gan sākās ar konjaciņu. Tad mēs ar Allu diezgan intīmi dejojām. Nu tā – piespiežoties viens otram ciešāk nekā drīkstētu."

Neskatoties uz neglaimojošajiem pagātnes faktiem, puiša apbrīnojamais vokāls un vizuālā pievilcība bijusi stiprāka – primadonna un jaunais talants kļuva par mīļākajiem.

Sākumā gan nekādas lielās mīlas neesot bijis – abi vien nolēmuši kopā darboties muzikālajā sfērā. "Tomēr kaut kā pamazām, nemanot dzīve mūs ielika vienā gultā," par attiecībām ar Krievijas estrādes pirmo zvaigzni stāsta Čelobanovs.

Lai baudītu jaunās jūtas, Alla Borisovna reiz pat noīrējusi abiem veselu viesnīcas stāvu, lai neviens viņus nespētu traucēt. 1992. gadā diskusijas sabiedrībā raisīja Allas un Sergeja dziesmas video ar ļoti romantiskām ainām:

Interesanti, ka Čelobanovs šovā izteicies, ka vēl joprojām varētu atpazīt Pugačovas smaržu. Studijā veiktais eksperiments ar vairākiem smaržu paraugiem apliecināja, ka Sergeja ožas atmiņa patiesi ir nekļūdīga.

Krievijas estrādes primadonna par katru koncertu maksājusi Sergejam 500-600 ASV dolāru, pirkusi drēbes, uzdāvinājusi trīsistabu dzīvokli Maskavā.

Čelobanova sieva un Pugačova zinājušas viena par otru. Sievietes bijušas ar mieru dalīt Sergeju, un viņa sieva pat pavadījusi Sergeju koncerttūrēs. Jaunās mīlas spārnota Pugačova 1993. gadā izšķīrās no vīra, un Sergejs lūdzis primadonnas roku.

Par bildinājumu Čelobanovs atceras: "Galvā pilnīgs vinegrets. Vai nu tas bija kādā no banketiem, vai gultā..."

Alla uzreiz nav teikusi "jā" – vēlējusies, lai Sergejs tiek vaļā no atkarībām, un palīdzējusi viņam ar ārstēšanos. Tomēr pildīt solīto bravurīgais dziedātājs neesot bijis gatavs – viņš palicis ar ģimeni.

1994. gadā Alla Borisovna iestūrēja laulības ostā ar uzlecošo bulgāru zvaigzni Filipu Kirkorovu, kurš jau minētajā šovā nesen atklāja savu baisāko pagātnes noslēpumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!