Foto: Instagram.com/makeupby_jaz/
Blogeris vai "Instagram" modele mūsdienās ir tikpat ikdienišķa profesija kā, piemēram, pārdevējs, un arvien vairāk jauniešu kļūst par pilna laika sociālo tīklu zvaigznēm. Pašiem veiksmīgākajiem izdodas iemantot ne tikai interneta lietotāju sajūsmu, bet arī nopelnīt prāvu naudiņu.

23 gadus vecā austrāliešu grima māksliniece Džasmīna Henda (attēlā) ierindojamo to laimes luteklīšu vidū, kuriem ar sociālo tīklu starpniecību izdevies kļūt turīgiem.

Pirms gandrīz trīs gadiem meitene izveidoja "YouTube" kanālu, un tagad viņa ar tā palīdzību nopelna vairākus tūkstošus ASV dolāru katru mēnesi.

Džasmīnas savā "YouTube" kanālā "Makeup by Jazz" dalās ar pamācošiem sižetiem, kuros tiek doti padomi par grima uzklāšanu un dažādām skaistuma procedūrām. Pa šiem gadiem viņai izdevies piesaistīt vairāk nekā 377 tūkstošus abonētāju.

Tāpat Džasmīnai ir "Instagram" foto blogs, kura sekotāju skaits pārsniedz 330 tūkstošus. Intervijās medijiem grima māksliniece stāstījusi – aktīva rosīšanās sociālajos tīklos kļuvusi par viņas vienīgo ienākumu avotu.

"Es agrāk strādāju restorānā, lai nopelnītu naudu, bet pirms aptuveni viena gada es no šī darba aizgāju, un sociālie tīkli ir kļuvuši par manu pilna laika darbu," apņēmīgā meitene stāstījusi izdevumam "Gold Coast Bulletin".

Džasmīna atklājusi – ar "YouTube" reklāmām viņa mēnesī nopelna aptuveni 13 tūkstošus ASV dolāru. Savukārt par vienu "Instagram" bildīti, kurā tiek kaut kas reklamēts, grima māksliniece saņem līdz pat trīs tūkstošiem dolāru.

"Visiem maniem draugiem ir īsts darbs, bet man tik ļoti patīk tas, ko es daru, ka nemainītu to ne pret ko citu," piebildusi veiksmīgā interneta zvaigzne.

shopping day at @robinatowncentre 🛍🎀 #robinatowncentre #ad

A post shared by JASMINE HAND 💄GOLD COAST, AUS (@makeupby_jaz) on May 29, 2017 at 9:21pm PDT

new video went live on my channel today! it's my snapchat q&a 👻 link in bio xx

A post shared by JASMINE HAND 💄GOLD COAST, AUS (@makeupby_jaz) on May 3, 2017 at 3:36am PDT

Taking advantage of hotel lighting 😝

A post shared by JASMINE HAND 💄GOLD COAST, AUS (@makeupby_jaz) on Apr 16, 2017 at 9:12pm PDT

🌹@bad_af_fashion

A post shared by JASMINE HAND 💄GOLD COAST, AUS (@makeupby_jaz) on Apr 25, 2017 at 3:39am PDT

I'm obbsessed with what I do 😍💓💍✨

A post shared by JASMINE HAND 💄GOLD COAST, AUS (@makeupby_jaz) on Apr 28, 2017 at 3:16am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!