Foto: Instagram.com/xoxofei/
Kāzu sezona ir pašā plaukumā, un nesen īpaši greznas precības notikušas Itālijā. Tur gredzenus mijis Honkongas sabiedrības krējuma saldais pāris – modes blogere Feipinga Čanga (attēlā) un finansists Linkolns Lī.

Feipinga slavu kaldinājusi ar sociālo tīklu starpniecību. Viņai ir "Instagram" foto blogs, kura sekotāji tiek priecēti ar stila fotogrāfijām. Savukārt modes blogeres mīļotais, kā vēsta mediji, nodarbojas ar vērienīgiem naudas darījumiem.

Izdevums "Asia Tatler" vēsta, ka pāris ir kopā jau trīs gadus. Savukārt jūnija vidū Feipinga un Linkolns kļuvuši par vīru un sievu. Gredzeni mīti īpaši greznā un krāšņā ceremonijā Kapri salā.

Lai gan precības notikušas jau jūnijā, allaž modrie britu tabloīdi attapušies tikai tagad, un izdevums "The Sun" vēsta, ka pāris kādā senatnīgā savrupnamā jūras krastā sarīkojis sapņu kāzas.

Dzīres Itālijā ilgušas trīs dienas, un tiek lēsts, ka svinības izmaksājušas vairākus miljonus eiro. Kāzās bijuši 150 lūgtie viesi, kuri cienāti ar izmeklētiem ēdieniem, kas baudīti skaistiem ziediem rotātajā villā.

One month ago today. Time flies! 📸 by @aarondelesie #feiandlincoln #giambattistavalli #giambattistavallicouture

A post shared by Feiping Chang 張翡玶 (@xoxofei) on Jul 16, 2017 at 6:17pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!