Foto: Vida Press
Pretrunīgi vērtēto skaistuma standartu dēļ daudzas šovbiznesa daiļavas iedzīvojušās ēšanas traucējumos, kas vainagojušies ar slimīgu kārnumu un nopietnām veselības problēmām. Šoruden daudzus satraucis austrāliešu aktrises, modeles un dīdžejmeitenes Rūbijas Rouzas izskats.

Aizvadītās nedēļas nogalē Našvilā tika sadalītas kantrī mūzikas balvas, un par vienu no pasākuma apspriestākajām viešņām kļuvusi 31 gadu vecā Rūbija Rouza.

Simpātiskā sieviete mugurā bija apvilkusi kleitu ar atkailinātu muguru, kas kā uz delnas ļāva novērtēt viņas vārgo miesu un kaulu aprises, kas izspiežas caur ādu.

Modeles neveselais izskats šokējis daudzus, un vairāki dietologi publiski aicinājuši Rouzas menedžmenta komandu un ģimeni mudināt viņu pieņemties svarā un sākt rūpēties par savu veselību.

Tiek lēsts, ka 170 centimetru garās sievietes svars šobrīd varētu būt aptuveni 44 kilogrami. Savukārt, kā vēsta ārzemju mediji, pati Rouza sociālajos tīklos dižojas ar savu slaidumu un apgalvo, ka pārmetumi par kārnumu ir pārspīlēti viņas nelabvēļu izdomājumi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!