Foto: Privātais arhīvs
Par jaunajām attiecībām politiķa un uzņēmēja Einara Repšes meita fotogrāfe Madara Repše plašāku publiku informēja pagājušā gada rudenī, sociālajā tīklā "Instagram" publiskojot mīļas kopbildes un akcentējot, ka mīlestība ir dārgākais, kas vien dzīvē var būt.

Viesojoties "STV Pirmā!" sarunu šovā "Kad viņas satiekas," abi pirmo reizi ir viens otram blakus arī TV ekrānos, iepazīstinot skatītājus ar savu mīlasstāstu.

Repše savu vīrieti Armandu Šternu satikusi darbā. Šis bijis tas gadījums, kad cilvēku pazīsti ilgāku laiku, bet vienā brīdī notiek klikšķis, abi ieraudzījuši viens otru pavisam citā gaismā. Pāris neslēpj, ka ir ļoti kautrīgi cilvēki un vajadzēja paiet gana ilgam laikam, lai sadūšotos spert soli tuvāk viens otram.

"Viņš ir Lieliskais," par savu mīļoto teic Madara. Armands esot "fantastisks, mīļš, rūpīgs, uzmanīgs, ar raksturu." Vīrietis neesot no runātājiem, taču, kad runā – pasaka. Armands ikdienā veic mājokļu remontdarbus, kā arī dzied Valsts akadēmiskajā korī "Latvija". Savukārt Armands savu draudzeni raksturo kā jautru un saimniecisku sievieti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!